02 / 05 / 2024

Derya Ercan kimdir

Derya Ercan kimdir

Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik; inovatif ve tasarım odaklı ürünleri ile trendleri belirlemeye devam ederken, tüketicinin hayatını kolaylaştıran teknolojik uygulamalarıyla dijital mağazacılık devrini başlatıyor.

Kaleseramik, Oculus'la banyoya yeni boyut kazandıracak!

Türk seramik sektörünün köklü kuruluşu Kaleseramik sanal gerçeklik gözlüğü Oculus'la tüketiciye hayalindeki banyoyu satın almadan önce yaşatacak. Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı H. Derya Ercan ise tüketicilere seslendi.

Nurullah Ercan Kimdir? Nurullah Ercan ne işle ilgileniyor?

Nurullah Ercan’ın kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. İşte Nurullah Ercan’a dair bilgiler!

Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Derya Kumru, Türk iş insanı ve DenizBank A.Ş.'nin Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Ali Ercan Kimdir?

Ali Ercan kimdir? Ali Ercan’ın mesleği nedir? Ali Ercan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Mehmet Ercan Kumcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ercan Kumcu'nun eğitim hayatı  nasıldı? İşte Mehmet Ercan Kumcu'nun hayatına dair merak edilenler.

Recep Ercan Keskin kimdir?

Gayrimenkul ve akaryakıt sektöründe yoğunlaşan Keskin Şirketler Grubu'nun sahibi Recep Ercan Keskin kimdir?

Handan Derya Ercan: Seramik sektörü teşviki hak ediyor!

Kaleseramik Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Handan Derya Ercan, Yeşilköy CNR EXPO'da başlayan UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nda Türkiye'nin seramik sektöründeki yerini anlattı.

Kaleseramik dünyanın 12'nci seramik karo üreticisi!

Kale Yapı Başkan Yardımcısı Derya Ercan: " Kaleseramik, bugün Avrupa’nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olmayı başarmış bir Türk şirketi " şeklinde konuştu.

Kaleseramik, Oculus'la banyoya yeni boyut kazandıracak!

Türk seramik sektörünün köklü kuruluşu Kaleseramik sanal gerçeklik gözlüğü Oculus'la tüketiciye hayalindeki banyoyu satın almadan önce yaşatacak. Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı H. Derya Ercan ise tüketicilere seslendi.

Cemal Ercan kimdir?

Mimar Cemal Ercan kimdir? Mimar Cemal Ercan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cemal Ercan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Cemal Ercan..

Derya Kaya kimdir?

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi adayı olan Derya Kaya, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun. Yaklaşık 18 yıldır sermaye piyasalarında çeşitli görevlerde bulundu.

Ercan Ata kimdir?

Ercan Ata, Ofis Mobilyaları Sanayi ve İşadamları Derneği ( OMSİAD ) Olağan Genel Kurulu ’nda oy birliği ile yeniden başkanlığa getirildi. Peki, Ercan Ata kimdir? İte OMSİAD Başkanı Ercan Ata....

Derya Ekim Öztepe kimdir?

Mimar Derya Ekim Öztepe kimdir? Mimar Derya Ekim Öztepe, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Derya Ekim Öztepe, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Derya Ekim Öztepe..

Derya Ercan kimdir Haberi

Derya Ercan kimdir

Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik; inovatif ve tasarım odaklı ürünleri ile trendleri belirlemeye devam ederken, tüketicinin hayatını kolaylaştıran teknolojik uygulamalarıyla dijital mağazacılık devrini başlatıyor. Uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik’in, Avrupa’da ilk 3, dünyada ise ilk 12 dev firmadan biri olduğunu vurgulayan Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı H. Derya Ercan, “Her biri alanında öncü markalarımızla, farklı yaşam tarzlarına hitap eden ürünler ve hayatı kolaylaştıran işlevsel çözümler sunuyoruz. Tüketiciyi tasarım oluşumunun içine katan ve herkesin kendi yaşam alanlarını kurgulamalarını sağlayan yenilikçi ürünlerimiz ve mağazacılıkta dijital uygulamalarımızla sektörde ilklere imza atmaya devam edeceğiz. Tüketicilere banyosunu tasarlama olanağı veren ‘Kale 360’ uygulamasından sonra, sektörde ilk kez hayata geçirdiğimiz sanal gerçeklik teknolojisini mağazalara taşıyarak, tüketicinin hayalindeki...