05 / 05 / 2024

Derya Ergüven Çamangaoğlu

Derya Ergüven Çamangaoğlu

DP Yapı Grup Mimarlık İnşaat ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi, Alipaşa Çamangaoğlu, Derya Ergüven Çamangaoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Kasım'da kuruldu.

ArsaVev'den yeni gayrimenkul şirketi! 

ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk ve ArsaVev Genel Müdürü Cem Ergüven yeni şirket kurdu. Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret A.Ş, 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. İşte detaylar...

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Uzun, Beraat Kartal ve Yasin Ergüven ortaklığında kuruldu.

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ümit Cemaloğlu tarafından kuruldu.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Beyoğlu Life İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Life İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Öztürk tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

İcon Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Güven Demirkanoğlu ve Mustafa Önsal ortaklığında kuruldu. 

Mtn Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtn Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Derya Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Cem Ergüven tarafından kuruldu.

Yabancıya gayrimenkul satışlarında usulsüz işlemlerin sayısı artıyor!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven yabancıya satışlarda usulsüz işlemlerin sayısındaki artışa dikkat çekti...

Avrupalılar pandemiye rağmen Türkiye'den ev aldı!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, Avrupalıların Türkiye'ye yaptığı konut yatırımının pandemi sürecinde yükseldiğini açıkladı.

Gayrimenkul satışlarında yabancıya güven uyarısı!

Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, yabancıya gayrimenkul satışı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Ergüven'in o açıklamaları...

Derya Ergüven Çamangaoğlu Haberi

Derya Ergüven Çamangaoğlu

DP Yapı Grup Mimarlık İnşaat ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi, Alipaşa Çamangaoğlu, Derya Ergüven Çamangaoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 


DP Yapı Grup Mimarlık İnşaat ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; A-) MİMARLIK ve MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ   1-) Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını...