01 / 05 / 2024

derya granit bucak

derya granit bucak

Derya Granit Burdur Bucak organize sanayide yeni fabrikasını açtı...

Derya Demirli Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Derya Demirli Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Demirli tarafından kuruldu.

Hakan Bucak: 2020'de Çinlileri oturmaya bekliyoruz!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Bucak, "Son dönemde Çin’den gelen bir yatırımcı akını var. Son 6 aydır 300 binin üzerinde Çinli ülkemizi ziyaret ederek yatırım fırsatlarını yerinde inceledi. 2020 yılının yaz aylarında planladıkları yatırımları alıma dönüştürmeye gelecekler" dedi...

Bucak’a 4’üncü etap TOKİ konutları geliyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde inşa edilecek TOKİ konutlarının yapımı için ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı ve yer teslimi yapıldı.

TOKİ Burdur Bucak 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Bucak 228 konut ihalesini 2 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Bucak 226 konut ihalesi 25 Haziran'da!

TOKİ Burdur ili, Bucak ilçesi 226 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ihalesi 25 Haziran'da yapılacak...

Bucak TOKİ 2019 detayları!

Bucak TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 226 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi bulunuyor.

TOKİ Burdur Bucak 2019 projesi!

TOKİ Burdur Bucak 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Burdur Bucak'a 226 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Bucak projesinin ihalesini 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 226 adet konut yer alacak.

A7 Granit Mermer İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

A7 Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. A7 Granit Mermer İnşaat'ın merkezi Ataşehir'e taşındı. 

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Derya Erhan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Derya Erhan İnşaat Anonim Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de Derya Erhan tarafından kuruldu. 

Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri geliyor! Yeni Proje!

Omran İnşaat imzası ile Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri hayata geçiriliyır. Şirket ilk etapta 700 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor...

Bucak Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı!

Burdur'un Bucak İlçesi'nde hayata geçirilecek Bucak Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı. AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak, projeyle ilgili basın açıklaması yaptı.

derya granit bucak Haberi

derya granit bucak


Derya Granit 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. 1'inci etap kısmı biten fabrikada 2 aydır üretim yapılıyor. Fabrikanın ilk etap kapalı alanı 3 bin 200 metrekareye sahip. 1'inci etabı faaliyette olan fabrika da Çin ve Norveç'ten gelen granitler hem blok hem de işlenmiş olarak satışa...