01 / 05 / 2024

derya granitin yeni fabrikası

derya granitin yeni fabrikası

Derya Granit Burdur Bucak organize sanayide yeni fabrikasını açtı...

Leb-i Derya Evleri satışta! Yeni proje!

Leb-i Derya Evleri'nde toplam 120 adet konut bulunuyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Leb-i Derya Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Anne babalara Bakan Derya Yanık’tan müjde! Yeni ödeme müjdesi verildi! Bu para nisan ayında hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuklu ailelere ödenecek yeni destek ödemesinin müjdesini verdi. Bu ödeme, çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve yaşamlarını en düşük seviyede dahi sürdürmekte zorluk çeken ailelere verilecek.

Çocuklu ailelere müjde! Aile Bakanı Derya Yanık yeni destek ödemesini duyurdu! 5.100 TL hesaplara yatacak!

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yeni destek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca duyuruldu. Başarılı olan ilkokul, ortaokul, lise öğrencisine 5.100 TL para yardımı yapılacak. 1,2,3,4,5. sınıf dahil geri ödemesiz destekten ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları faydalanabilecek. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklamaları sonrasında sosyal destek ödemeleri araştırılmaya başlandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına peş peşe zam yapıldı! Yeni rakamı duyan resmen buz kesti!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemelerindeki artışlara ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına peş peşe zam yapıldı. İşte zamlı yeni maaşlar...

Bakan Yanık yeni destek rakamlarını açıkladı! Sosyal yardım tutarları arttı! Kime kaç lira destek verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yeni destek rakamlarını açıkladı. Peki sosyal yardım tutarları kaç lira oldu? Hangi yardım kaç liraya yükseldi? İşte o rakamlar...

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Derya Baykal 26 yıllık evinden taşındı!

Uzun zamandır ekranlardan uzak duran Derya Baykal 26 yıldır yaşadığı evden taşındı. Baykal, bu sabah yeni evinin manzarasını Instagram sayfasında paylaştı.

BRN Yeni Turizm İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Yeni Turizm İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Tutar tarafından kuruldu. 

Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri geliyor! Yeni Proje!

Omran İnşaat imzası ile Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri hayata geçiriliyır. Şirket ilk etapta 700 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor...

İdo Tatlıses ve Derya Tuna Maslak 42′de restoran açacak!

Derya Tuna ve İdo Ocak ayında işletmesini yaptıkları mekanı kapatmak zorunda kalmıştı. Yeni bir mekan arayışına çıkan ikili, yönlerini Maslak’a çevirmiş. Edinilen bilgiye göre anne oğul, restoranı Maslak 42′de açmayı düşünüyorlar.

Batman Derya Park konutları yeni yılda sahiplerini bulacak!

332 Konut ile birlikte alış-veriş merkezinin bulunduğu projede dairelerin yeni yılda hak sahiplerine verileceğini belirten yatırımcı Gülmez şöyle konuştu; “Birinci sınıf malzeme ve yüksek kalitedeki ürünler kullandığımız konutlar tek kelimeyle mükemmel.

derya granitin yeni fabrikası Haberi

derya granitin yeni fabrikası


Derya Granit 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. 1'inci etap kısmı biten fabrikada 2 aydır üretim yapılıyor. Fabrikanın ilk etap kapalı alanı 3 bin 200 metrekareye sahip. 1'inci etabı faaliyette olan fabrika da Çin ve Norveç'ten gelen granitler hem blok hem de işlenmiş olarak satışa...