30 / 04 / 2024

derya Karagöz

derya Karagöz

STA Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Karagöz ve Derya Karagöz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Bakan Derya yanık açıkladı! Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere çocukları için bu ay toplam 645 milyon 269 bin 922 lira Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin yapıldığı açıklandı.

Aile Bakanlığı’ndan annelere ardı ardına müjde! Karşılıksız 600 TL verilecek! Bakan Derya Yanık resmen duyurdu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ‘doğum yardımı’ adı altında anne olan kadınlara çocuk başına ödeme yapacağını duyurdu. Büyük ilgi gören söz konusu ödeme desteğinin detayları ve miktarı belli oldu.

Aile Bakanlığı’ndan şok zam! Bakan Yanık müjdeyi az önce verdi! Paranızı hemen alabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yardım ödemelerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Sosyal yardım programlarımızın aylık ödemelerini artışlı bir şekilde hak sahiplerimizin hesaplarına yatıracağız” ifadelerini kullandı.

Evde bakım parası ödemeleri için son dakika müjdesi! Paralar tek tek ödeniyor! Hemen siz de bir göz atın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada evde bakım parası ile ilgili son dakika müjdesi verdi. Paralar tek tek ödeniyor! Hemen siz de bir göz atın...

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Milyonlarca kişinin hesabına paraları yattı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Bakan Derya Yanık duyurdu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek'ten faydalanan çocuklar için ailelerin hesaplarına 328 milyon lira yatırıldığını duyurdu. Peki, Sosyal ve Ekonomik Destek Paketi’nden faydalanmak için neler yapmak gerekir? İşte detaylar…

Mtn Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtn Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Derya Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Yüz binlerce kişinin hesabına yattı! Almayı unutmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlar ve aileleri için bu ay toplam 1 milyar 256 milyon TL Evde Bakım Yardımı'nı hesaplara yatırdıklarını dile getirdi.

Bakan Derya Yanık açıkladı: Ocak ayında üç ödeme birden!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Ocak ayına ilişkin üç nakdi sosyal destek programımız ile 259 milyon TL ödeme yapacağız" dedi.

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmecit Karagöz, Mahmoud Sevilam ve Ömer Öztürk ortaklığında kuruldu.

derya Karagöz Haberi

derya Karagöz

STA Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Karagöz ve Derya Karagöz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu. 


STA Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mimari plan proje çizimini va taahhüdünü yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


STA Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Fatih Mahallesi, Umut Reis Caddesi,...