03 / 05 / 2024

Yüz binlerce kişinin hesabına yattı! Almayı unutmayın!

Yüz binlerce kişinin hesabına yattı! Almayı unutmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlar ve aileleri için bu ay toplam 1 milyar 256 milyon TL Evde Bakım Yardımı'nı hesaplara yatırdıklarını dile getirdi.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yaptığ son dakika açıklamasında engellilerin öncelikle aile yanında desteklenmeleri için başlatılmış olan evde bakım yardımıyla ilgili müjde verdi. Bakan Yanık, bakıma ihtiyaç duyan ağır engelli yakını olan vatandaşlar ve bakımını üstlendiği için çalışamayanların desteklendiğini dile getirdi.

Yüz binlerce kişinin hesabına yattı! Almayı unutmayın!

Bakan Derya Yanık yaptığı açıklamada, engellilere yönelik politikaları aile odaklı sosyal hizmet vizyonu doğrultusunda yaptıklarını belirterek, ailelerinin yanındaki engellilere evde bakım yardımı, gündüz bakım hizmeti desteklerini verdiklerini kaydetti.

Bakan Derya Yanık, bakıma muhtaç engelli yakınının bakımlarını üstlenmiş olan yaklaşık olarak 535 bin vatandaşa Evde Bakım Yardımı verdiklerini dile getirerek, 2022 yılı ocak-temmuz dönemi için evde bakım yardımının 1798 TL'den, 2 bin 354 TL'ye yükseltildiğini kaydetti.

Yüz binlerce kişinin hesabına yattı! Almayı unutmayın!

Bakan Yanık, konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi:  "Bakıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlar ve aileleri için bu ay toplam 1 milyar 256 milyon lira Evde Bakım Yardımı'nı hesaplara yatırdık. Ödemelerin tüm engelli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim."

Bakan Derya Yanık açıkladı: Destek ödemeleri artırıldı!

TC'sinin son hanesi 0, 2, 4, 6, 8 olanlar dikkat! 1.100 lira anında cebinizde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön