03 / 05 / 2024

Yüz binlerce kişinin emeklilik hayali suya düştü! İşte çok merak edilen o tablo

Yüz binlerce kişinin emeklilik hayali suya düştü! İşte çok merak edilen o tablo

Tek sayfalık EYT kanun teklifini fiyasko olarak niteleyen Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, yüz binlerin emeklilik hayalinin ertelendiğini, 2 yıl 8 ay 15 gün daha prim yatırılması gerektiğini kaydetti.



TGRT Haber'de konuşan Sosyal Güvenlik  Uzmanı Özgür Erdursun, EYT 8 Eylül 1999 tarihinden önce ilk defa sigortalı olanlar ve işe başlama tarihlerini borçlanarak 8 Eylül 1999'a çekebilecek olanları kapsayan EYT düzenlemesinin 100 binlerce kişide hayal kırıklığı yarattığını ya da en basitinden emeklilik hayallerini bir kaç yıl ertelendiği kaydetti.

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön