30 / 04 / 2024

Derya Taş

Derya Taş

KVM Yapı İnşaat Sanayi Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Derya Taş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu

Leb-i Derya Evleri satışta! Yeni proje!

Leb-i Derya Evleri'nde toplam 120 adet konut bulunuyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Leb-i Derya Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Derya Baykal 26 yıllık evinden taşındı!

Uzun zamandır ekranlardan uzak duran Derya Baykal 26 yıldır yaşadığı evden taşındı. Baykal, bu sabah yeni evinin manzarasını Instagram sayfasında paylaştı.

ADT Proje Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ADT Proje Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyur'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Taşköprü tarafından kuruldu. 

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki evini İdo Tatlıses'e hediye etti!

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki 10 milyon TL'lik evini İdo Tatlıses'e hediye etti. İdo Tatlıses bu lüks villaya taşınacak ve villanın alt katını stüdyoya çevirecekmiş.

KVM Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KVM Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Derya Taş tarafından kuruldu.

ADT Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ADT Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 13 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de Derya Taşköprü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Derya Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Derya Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erkan Sezgin, Ayhan Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin 500 TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta kuruldu.

Kayseri'ye Şehr-i Derya projesi geliyor!

Kayseri'de 70 yıllık geçmişe sahip eski sanayi bölgesi, 'Şehr-i Derya' projesi ile yeni bir çehreye bürünecek. Buradaki keresteci, mobilyacı, demir dökümcü, hırdavatçı, bakırcı gibi küçük esnaf, organize sanaye bölgesine ve sektörel sitelere taşınacak.

KVM Yapı İnşaat Sanayi Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KVM Yapı İnşaat Sanayi Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Derya Taş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu

Kurtköy Derya Park'ta 255 bin TL'den başlıyor!

Yüzde 50 peşinatla banka kredisi kullanılan Derya Park projesinde daireler 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Derya Park Konakları'nda Mart'ta teslim konutlar! 169 bin TL 3+1!

Derya Park Pendik kapsamında konutlar Mart ayında teslim edilecek. Projedeki 3+1 açık teraslı dubleksler 169 bin TL'den satılıyor...

Derya Park Pendik'te 169 bin TL'ye 3+1 açık teraslı dubleks!

Son 10 konutun kaldığı Derya Park'ta satışlar 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor...

Derya Park'ta 2+1 daireler 240 bin TL!

Daire satışlarının yüzde 40'ının tamamlandığı Derya Park projesinde fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor, 315 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Derya Taş Haberi

Derya Taş

KVM Yapı İnşaat Sanayi Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Derya Taş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. KVM Yapı İnşaat Sanayi Yatırım Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatalarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olandiğer işler.


KVM Yapı İnşaat Sanayi Yatırım Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Çiftehavuzlar Cemil Topuzlu Caddesi, No:29...