03 / 05 / 2024

Derya Tuna ido ev

Derya Tuna ido ev

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki 10 milyon TL'lik evini İdo Tatlıses'e hediye etti. İdo Tatlıses bu lüks villaya taşınacak ve villanın alt katını stüdyoya çevirecekmiş.

Yasemin Şefkatli hayalindeki evi yaptıracak!

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğluyla evlenmeye hazırlanan mimar Yasemin Şefkatli kendi evini çizdi. Yakın zaman içerisinde evin iç yapımına da başlanacak. 

Derya Tuna konuğunun kirasını ödeyecek!

Derya Tuna, Kanal D'de yayınlanan 4 Kadın Zamanı programına konuk olan 20 yaşındaki Fadik Ezgi Randa'ya yardım elini uzattı. Tuna, Randa'ya birikmiş kira borçlarını ödeme sözü verdi.

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki evini İdo Tatlıses'e hediye etti!

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki 10 milyon TL'lik evini İdo Tatlıses'e hediye etti. İdo Tatlıses bu lüks villaya taşınacak ve villanın alt katını stüdyoya çevirecekmiş.

Bursa Tuna Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Tuna Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Tuna Gençlik ve Spor Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Mustafa Tuna'dan Melih Gökçek'e mezarlık yanıtı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Tuna’nın ilk kez bir icraatını eleştirmiştiren Melih Gökçek'e yanıt geldi...

Mustafa Tuna Bala projelerini mercek altına aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Bala’da yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.        

Melih Gökçek'ten Mustafa Tuna'ya mezarlık eleştirisi!

Melih Gökçek istifası sonrasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Tuna'nın bir icraatini ilk kez eleştirdi...

Mustafa Tuna'dan kentsel dönüşüme yönelik çözüm önerileri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Uluslararası  Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi  Konferansı’na katılarak bazı açıklamalar yaptı.

Mustafa Tuna: Ankara'da rant esaslı bir imar olmayacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara'da rant esaslı bir imar olmayacağını açıkladı. ''Bazı projeler kentsel dönüşüm alanında olabilir ama bu bir ahenk içinde olmalı'' dedi.

Mustafa Tuna'dan Ankapark açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna  Ankapark projesinin Ankara'nın turizmi ve ticareti açısından önemli bir proje olduğunu dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna oldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Tuna seçildi. Mustafa Tuna, Sincan Belediye Başkanı olarak görev yapıyordu. 

Mustafa Tuna kimdir? 

Ankara’nın yeni belediye başkanı Mustafa Tuna oldu. Peki Mustafa Tuna kimdir?  Mustafa Tuna hangi görevlerde bulundu? İşte Mustafa Tuna 'lının hayatı...

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Başkanı adayı Mustafa Tuna!

Melih Gökçek'in istifası sonrasında boşalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti, Mustafa Tuna'yı aday olarak gösterdi. 

Derya Tuna ido ev Haberi

Derya Tuna ido ev

Posta gazetesinde yer alan habere göre, Derya Tuna, oğlu İdo Tatlıses'e Zekeriyaköy'deki evini hediye etti.

Uzun zamandır Zekeriyaköy'deki bu evde oturan Derya Tuna, Maslak Ağaoğlu 1453'te kendisi için penthouse bir daire kiralamış.

İdo Tatlıses de 10 milyon lira değerindeki bu lüks villaya taşınacak ve villanın alt katını stüdyoya...