03 / 05 / 2024

Des Mutlu İnşaat iletişim

Des Mutlu İnşaat iletişim

Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Dinçer Mutlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Küçükçekmece, Fatih Mahallesi, Yağcıoğlu İş Hanı'nda kuruldu.

Mansion Orman ön satışta! Yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Orman projesinde ön satışlar başladı. Mansion Orman projesinin teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

321 Desıgn İnşaat Emlak Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

321 Desıgn İnşaat Emlak Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mehmet Ali Ezer ve Muhammed Yildirim ortaklığında kuruldu.

4a Desıgn İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4a Desıgn İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Ali Can Selek tarafından kuruldu.

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bayraktar, Seyfullah Bayraktar ve Şebnem Paliç ortaklığında kuruldu.

Lıfe Desıgn İnşaat Elektrik Elektronik Reklam Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe Desıgn İnşaat Elektrik Elektronik Reklam Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eda Ergin tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İdes Global İnşaat Ve Kalıp Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdes Global İnşaat Ve Kalıp Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Helga Soyak tarafından Kadıköy'de kuruldu. 

Radius Residence ön satışta!

Radius Residence Mutlu İnşaat tarafından inşa ediliyor, projede 376 daire ve 33 ticari alan yer alıyor.

İdes 34 İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdes 34 İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kerim İslamoğlu imzasıyla kuruldu.

Mutlu İnşaat Rami 1056 ödeme planı!

Mutlu İnşaat'ın projesi Rami 1056 Evleri'nde fiyatlar 330 bin liradan başlıyor. Rami 1056 projesi Eylül 2017'de teslim edilecek...

Kaf Archıtesture And Desıgn İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kaf Archıtesture And Desıgn İnşaat Anonim Şirketi, 600 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta İstanbul İl'i, Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Esen Apartmanı'nda kuruldu.

Des Mutlu İnşaat iletişim Haberi

Des Mutlu İnşaat iletişim
Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Dinçer Mutlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu. 


Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat, onarım ve montaj hizmetleri yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü konut, toplu konut, site, sanayi sitesi, oyun parkı, okul, hastaneler gibi bayındırlık tesisleri ile, sanayi tesisleri, otel, motel, dinlenme tesisleri, pansiyon, lokanta, kafeterya, büfe, tatil köyleri, spor, sağlık, eğlence, eğitim tesisleri, iş hanı, alışveriş binaları, otoparklar, yol, köprü, liman vb. tesisleri yapmak, yaptırmak, almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Resmi ve özel kuruluşlardan yerler kiralamak, almak, kontrolü ile yönetimini yapmak ve yaptırmak. 2-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...