04 / 05 / 2024

Design Award Gönye Proje Tasarım

Design Award Gönye Proje Tasarım

Gönye Proje Tasarım, Sampa Otomotiv’in ofis binası projesiyle, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da ödüle layık görüldü.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Design Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeali Karadeniz tarafından kuruldu.

Konut satışlarının geleceği tasarımdan geçiyor!

Gönye Tasarım, sunduğu deneyim ile fark yaratırken marka imajını yansıtan mekanları başarıya dönüştürmenin tasarım vizyonu ile mümkün olduğuna işaret ediyor ve satışların etkilenmesinde önemli rol oynuyor.

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Skyland İstanbul’un örnek dairesi görücüye çıkarıldı. Projenin daireleri Gönye Proje Tasarım tarafından hazırlandı.

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aşkın Cengiz, Aydın Arslantaş ve Eser Alan ortaklığında kuruldu.

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli atıldı!

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli, Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından düzenlenen törenle atıldı. 

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

Akyapı Ofis, Gönye Proje tarafından tasarlandı!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal'ın iç mekan tasarımını gerçekleştirdikleri Akyapı Ofis, konforu ön plana alırken aynı zamanda kullanıcılarına fonksiyonel kurgusuyla modern bir çalışma ortamı sağlıyor. 

38. Cadde satış ofisinde Gönye Proje imzası!

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, 38. Cadde projesinin satış ofisini kullanıcıların kendilerini evinde hissedebileceği sadelik ve sıcaklıkta, aynı zamanda da ferah ve şık bir tasarımla biçimlendirdi..

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

Art Design ile şık ve göz alıcı salonlar!

Mobilya sektöründe tasarım ve kalite anlayışını, rahatlık ve konforla birleştiren Art Design, art deco modelleri ile en sade yaşam alanlarını göz alıcı hale getiriyor. Art Design, Pera salon takımı ile güçlü ve göz alıcı görüntüsünün yanında şık olması ile de her kesimden zevke hitap ediyor.

Berk Arıl'a A'Design Award'dan iki ödül birden!

Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Berk Arıl, A’Design Award Tasarım Yarışması’nda iki ödül birden aldı.

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Design Award Gönye Proje Tasarım Haberi

Design Award Gönye Proje Tasarım

 A' Design Award & Competition, en iyi tasarımları, tasarım konseptlerini, ürünlerini ve hizmetlerini ödüllendiren, dünyanın en büyük tasarım yarışması olma özelliği taşıyor. Gönye Proje Tasarım, tüm tasarım ve projelendirmesini gerçekleştirdikleri Sampa Otomotiv için inşa edilen ofis projesiyle ödül zincirine yeni bir halka daha ekledi. Projenin dış cephe tasarımına da imza atan Gönye, bu projeyle İtalya’da düzenlenen ve en iyi tasarımların ödüllendirildiği, dünyanın en geniş kapsamlı tasarım yarışması olan A Design Award and Competition’dan yine ödülle döndü. Gönye’nin kurucu ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, ödüllerini 18 Nisan’da İtalya düzenlenen törende aldılar.

Aldıkları ödülle ilgili bir değerlendirme yapan şirket ortakları, İç Mimar Gönül Ardal ve Mimar Yelin Evcen şunları söylediler: “Yarışmaya bu projeyle katılma sebebimiz, bizi en doğru...