29 / 04 / 2024

Design Soul dergi

Design Soul dergi

Design Soul dijtal dergisi sonbaharın renklerini mobil dünyaya taşıyor. Renklerin yaşamımızdaki öneminin farklı ve keyifli bir dille aktarıldığı Design Soul’un yeni sayısı dopdolu içeriğiyle Sonbaharı karşılıyor.

Filli Boya’nın Design Soul Dijital Dergisi kış sayısı yayında!

Bugüne kadar 750.000 bini aşkın indirilme rakamına ulaşarak dijital mecralarda öncülüğünü sürdüren, A’ Design Award ödüllü Design Soul dijital dergisi, 2016’da da renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor.

Elysium Soul Beyoğlu, 20 ayda teslim edilecek!

Ofton İnşaat, İstanbul'un kozmopolit yerleşim bölgelerinden Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni projesi Elysium Soul Beyoğlu'nu satışa çıkardı. Dairelerin metrekare fiyatları 9 bin -14 bin TL arasında...

Beyoğlu Elysium Soul örnek daire!

Elysium Soul Beyoğlu'nda metrekare birim fiyatı 9 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. İşte Beyoğlu Elysium Soul örnek daire görselleri...

Elysium Soul Beyoğlu www.elysiumsoulbeyoglu.com web sitesi açıldı!

Elysium Soul Beyoğlu www.elysiumsoulbeyoglu.com web sitesi açıldı. Lansmanı bugün yapılan projede konutların büyüklükleri 50 ile 225 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu fiyat listesi!

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu fiyat listesi kapsamında daireler 522 bin 210 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 225 adet bağımsız birimden oluşan projede 36 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Elysium Soul Beyoğlu projesi satışa çıktı! 522 bin 210 TL'ye!

Ofton İnşaat, İstanbul'un kozmopolit yerleşim bölgelerinden Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni projesi Elysium Soul Beyoğlu'nu satışa çıkardı. Proje toplam 6 bin 610 metrekare alanı üzerine inşa edildi.

Elysium Soul Beyoğlu Evleri satış ofisi!

Elysium Soul Beyoğlu Evleri satış ofisi irtibat numarası 444 5 350 olarak belirlendi. Ofton İnşaat imzası ile yükselen projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu fiyat!

Ofton Elysium Soul Beyoğlu fiyat listesi dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. İçerisinde 221 adet bağımsız ünitenin bulunduğu projenin lansman toplantısı yarın gerçekleşecek.

Beyoğlu Elysium Soul nerede?

Elysium Soul Konutları'nın Eylül 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede dairelerin alanları 50 ile 225 metrekare arasında değişiyor. Peki Beyoğlu Elysium Soul nerede?

15 soruda Elysium Soul Beyoğlu projesi!

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Soul Beyoğlu projesi yarın basına tanıtılacak. İşte 15 soruda Elysium Soul Beyoğlu projesi...

Ofton Elysium Soul Dolapdere fiyatları!

Ofton Elysium Soul Dolapdere fiyatları yaklaşık olarak 500 bin TL'den başlıyor. 10 Aralık 2015 Perşembe günü basına tanıtılacak proje 6 bin 610 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu projesinde ön talep toplanıyor!

Ofton İnşaat, İstanbul'un gelişen semtlerinden Dolapdere'nin çehresini değiştirecek yeni projesi "Elysium Soul Beyoğlu için ön talep toplamaya başlıyor. Elysium Soul Beyoğlu, 6 bin 610 metrekare alan üzerine modüler mimari tekniğiyle inşa ediliyor.

Elysium Soul Evleri Dolapdere teslimleri!

Elysium Soul Evleri Dolapdere teslimleri 2016 yılının sonunda yapılıyor. 225 dairenin yer aldığı Elysium Soul Evleri Dolapdere projesinde fiyatlar yaklaşık 500 bin liradan başlıyor...

Design Soul dergi Haberi

Design Soul dergi

Şehre dönüşün ve sonbaharın sıcak-serin atmosferini müjdeleyen Design Soul’da; Kürşat Başar, Atilla Dorsay, Emrah Yıldız değerli ve özel sohbetleriyle yer alıyor.


Yüzyıllık tutkumuz Türk sinemasını “Türk Sinemasının 100. Yılı”, sonbaharın en güzel destinasyonlarından İğneada Longoz Ormanları, İstanbul’dan Beykoz, Norveç’ten Reine öne çıkan önemli konulardan.


150 yılın en sıcak yazının yaşandığı, rüzgar panellerini ve Konya’daki Meke Gölü’nü inceleyerek enerji verimliliği ve küresel ısınma konusuna dikkat çeken konuların da yer aldığı Design Soul’da ayrıca Elmalı Hazineleri’nin hikayesini, Süreyya Operası’nın geçmişi ve bugünü ele alındı.


Yazarları, fotoğrafları ve konuklarıyla kendi kimliğini ve tarzını bu doğrultuda belirleyen Filli Boya’nın Design Soul dergisini; IOS için AppStore’dan https://itunes.apple.com/us/app/filli-boya/id568154480?mt=8 adresinden Android cihazlar için de GooglePlay’den https://play.google.com/store/search?q=filli+boya&c=apps adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.


A’ Design Award ödüllü ve Türkiye’de sosyal medyayı en iyi kullanan...