29 / 04 / 2024

Design Soul sonbahar renkleri

Design Soul sonbahar renkleri

Design Soul dijtal dergisi sonbaharın renklerini mobil dünyaya taşıyor. Renklerin yaşamımızdaki öneminin farklı ve keyifli bir dille aktarıldığı Design Soul’un yeni sayısı dopdolu içeriğiyle Sonbaharı karşılıyor.

Filli Boya’nın Design Soul Dijital Dergisi kış sayısı yayında!

Bugüne kadar 750.000 bini aşkın indirilme rakamına ulaşarak dijital mecralarda öncülüğünü sürdüren, A’ Design Award ödüllü Design Soul dijital dergisi, 2016’da da renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor.

Sinpaş Liva'da sonbahar kampanyası!

Anadolu yakasında yeşil ve mavi ile iç içe yaşamın başladığı Liva’da kaçırılmayacak Sonbahar fırsatı. Hemen teslim avantajına sahip Liva’da, 112 m 2+1 daireler 426 bin 492 TL’den ve 132 m2 3+1 daireler 495 bin 704 TL’den satışa sunuluyor.

Elysium Soul Dolapdere ne zaman teslim?

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Soul Dolapdere projesinde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor. Peki, Elysium Soul Dolapdere ne zaman teslim?

Taksim Elysium Soul teslim tarihi!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı Dolapdere bölgesinde yükselecek olan projede daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Taksim Elysium Soul teslim tarihi Aralık 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Cottonbox Sonbahar-Kış koleksiyonunu tanıttı!

Cottonbox, doğanın tüm renklerini yansıttığı 2015 / 2016 Sonbahar - Kış koleksiyonunun lansmanında dekorasyon dergi editörleri ve bloggerlarla buluştu.

Bien, mekanları sonbahar serisine hazırlıyor!

Tasarımın hayata dokunan her alanında ürünleriyle dikkat çeken Bien, sonbaharı simgeleyen toprak ve kahve ve kızıl tonlarından ilham alarak tasarladığı birçok serisiyle mekanları sonbahara hazırlıyor.

Elysium Soul Dolapdere Konutları fiyat!

Toplam 250 adet dairenin yer aldığı projede daire seçenekleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Elysium Soul Dolapdere Konutları fiyat listesi kapsamında 450 bin TL'den başlıyor.

İki Design Group, European Property Awards'tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar birçok başarılı projeye imza atan 'iki design group', European Property Awards'tan yine ödülle döndü. Bu kez dokuz ödül birden alarak rekor kıran 'iki design group'un projeleri büyük ilgi gördü.

Dolapdere Elysium Soul ulaşım!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede dairelerin alanları 50 metrekareden başlıyor. Dolapdere Elysium Soul ulaşım bilgisi kapsamında Taksim’e 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Elysium Soul Dolapdere Evleri fiyatları!

Elysium Soul Dolapdere Evleri fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Toplamda 221 tane bağımsız bölümün yer alacağı proje 6 bin 610 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek.

Dolapdere Elysium Soul iletişim!

Dolapdere Elysium Soul iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilecek.

Elysium Soul Dolapdere fiyatları!

Toplamda 225 adet dairenin yer alacağı proje Nişantaşı’na ise 5 dakika uzaklıkta yükselecek. Elysium Soul Dolapdere fiyatları minimum 450 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Ofton Elysium Soul Dolapdere fiyat listesi!

Ofton İnşaat imzası taşıyan Elysium Soul Dolapdere projesinde 225 adet daire bulunuyor. Ofton Elysium Soul Dolapdere fiyat listesi kapsamında daireler 450 bin TL'den satışa sunuluyor.

Design Soul sonbahar renkleri Haberi

Design Soul sonbahar renkleri

Şehre dönüşün ve sonbaharın sıcak-serin atmosferini müjdeleyen Design Soul’da; Kürşat Başar, Atilla Dorsay, Emrah Yıldız değerli ve özel sohbetleriyle yer alıyor.


Yüzyıllık tutkumuz Türk sinemasını “Türk Sinemasının 100. Yılı”, sonbaharın en güzel destinasyonlarından İğneada Longoz Ormanları, İstanbul’dan Beykoz, Norveç’ten Reine öne çıkan önemli konulardan.


150 yılın en sıcak yazının yaşandığı, rüzgar panellerini ve Konya’daki Meke Gölü’nü inceleyerek enerji verimliliği ve küresel ısınma konusuna dikkat çeken konuların da yer aldığı Design Soul’da ayrıca Elmalı Hazineleri’nin hikayesini, Süreyya Operası’nın geçmişi ve bugünü ele alındı.


Yazarları, fotoğrafları ve konuklarıyla kendi kimliğini ve tarzını bu doğrultuda belirleyen Filli Boya’nın Design Soul dergisini; IOS için AppStore’dan https://itunes.apple.com/us/app/filli-boya/id568154480?mt=8 adresinden Android cihazlar için de GooglePlay’den https://play.google.com/store/search?q=filli+boya&c=apps adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.


A’ Design Award ödüllü ve Türkiye’de sosyal medyayı en iyi kullanan...