03 / 05 / 2024

Designer Outlet açılışı

Designer Outlet açılışı

Vialand'ın yanında inşa edilecek Designer Outlet, Türkiye'de hem bir ilk olacak hemde dünyaca ünlü markaları tek çatı altında toplayacak. 

D-Premium Outlet açılış için gün sayıyor!

Diyarbakır'ın dinamiğini arttıracak, keyifli alışverişin ekonomik adresi olacak ve lokasyon avantajıyla ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak olan D-Premium Outlet açılış için hazır.

Designer Outlet 2019'da açılacak!

Vialand'ın yanında inşa edilecek Designer Outlet, Türkiye'de hem bir ilk olacak hemde dünyaca ünlü markaları tek çatı altında toplayacak. 

Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i Vialand'de açılacak!

Gürsoy Grup ve Mc Arthur Glen Group tarafından Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i açılacak. 50 milyon Euro yatırımla gerçekleştirilecek proje, İstanbul’un Vialand kompleksi içerisinde konumlanacak. Proje 2019 ilkbaharında kapılarını açacak.

Oasis Designer Outlet Basın Ekspres açıldı!

Türkiye’nin ilk designer outleti Oasis, yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te kapılarını açtı. Binden fazla kişiye istihdam yaratan Oasis Designer Outlet'te üst segment ürünler ve perakende dünyasının lokomotif markaları, indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

OASIS Designer Outlet’e Fransa’da büyük ilgi!

NUROL GYO’nun 2017 yılı ilkbaharında hizmete açacağı, Türkiye'nin ilk Designer Outlet'i OASIS, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en önemli perakende fuarı MAPIC 2016’da yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü..

Oasis Designer Outlet, shop&drive konseptiyle dikkat çekecek!

NUROL GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, Mart 2017’de açılması planlanan Oasis Designer Outlet’in, shop&drive konseptiyle de dikkati çekeceğini söyledi.

Oasis Designer Outlet Mart 2017'de açılacak!

İstanbul'un yeni çekim merkezi Basın Ekspres, Türkiye'nin ilk designer outletine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Nurol'un ikinci AVM yatırımı Oasis Designer Outlet, dünya markalarını ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturacak.

Oasis Designer Outlet AVM açılıyor!

Nurol Holding’in ikinci alışveriş merkezi, Oasis Designer Outlet Basın Ekspres yolu İkitelli’de açılıyor. AVM'nin basın toplantısı 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleşecek.

Viaport Venezia AVM açılış tarihi!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösterilen Viaport Venezia AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

ARC Outlet 21 Mart’ta M1 Merkez Gaziantep AVM’de açılıyor!

M1 Merkez Gaziantep AVM’de 21 Mart’ta en büyük Outlet Mağazası ARC kapılarını açıyor. Açılışla birlikte saat 16.00’da gerçekleşecek Keremcem Konseriyle ziyaretçiler coşku dolu saatler geçirecek.

Designer Outlet Center'ın ilk fazı 2016 Haziran'da açılacak!

Toskana Vadisi'nin hemen yanında projelendirilen Lüks Designer Outlet Center, 125 milyon dolarlık proje maliyetiyle, dünyanın en seçkin markalarına ev sahipliği yapacak. Projenin geliştirme değeri 125 milyon dolar.

Emaar Türkiye ilk lüks outlet AVM'sini Büyükçekmece'de açacak!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties, Türkiye'deki yatırımlarına 'designer outlet' denilen lüks indirim AVM'leri ile devam edecek. Emaar Türkiye ilk lüks outlet AVM'sini Büyükçekmece'de açacak

Emaar İzmir, Bodrum ve Antalya'da da designer outlet açacak!

DÜNYANIN önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties, Türkiye'deki yatırımlarına ' designer outlet ' denilen lüks indirim AVM' leri ile devam edecek.

Designer Outlet açılışı Haberi

Designer Outlet açılışı

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye'nin en büyük tema parkı ve eğlence merkezi Vialand’ın yanında inşa edilecek projede, dünyanın en lüks markaları tek bir çatı altında toplanacak. Proje, Avrupa’da Designer Outlet mağazalarının önde gelen sahibi McArthurGlen Group ile ortak yapılacak. Burada 22 bin metrekarelik perakende alanı, 100’den fazla mağaza ve 6 bini aşkın ortak park alanı yer alacak. 2018’in ilk çeyreğinde inşaat çalışmalarına başlanacak Designer Outlet, 2019’da açılacak.

TÜRKİYE GÜVEN TAZELEYECEK

Vialand ve Venezia Mega Outlet Genel Müdürü Cenk Hayırlıoğlu, büyük markaların Türkiye’den çıktığı bir dönemde hayata geçirdikleri bu projenin perakende sektörü için bir dönüm noktası olacağını vurguladı. Hayırlıoğlu, “İstanbul gibi bir metropolde böyle bir projeye ihtiyaç vardı. Türkiye’de outlet deyince sadece sezon sonu ürünleri satan mağazalar akla geliyor....