12 / 05 / 2024

DESKİ

DESKİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, 5 milyon lira yatırımla 7 yeni aracı daha filosuna kattı. 3 hafta önce 7 milyon liraya 20 yeni araç alan Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, 7 yeni aracı daha filosuna aldı.

DESKİ'den Karahisar'a alt yapı hizmeti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Tavas'ın Karahisar Mahallesi'nde yapılacak içme suyu ve kanalizasyon çalışmasının temel atma töreni yapıldı.

Denizli'de altyapı sorunu çözüldü!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tavas ilçesinin Horasanlı Mahallesi'nde yaklaşık 10 yıldır devam eden içme suyu sorununa el attı.

Honaz'da içme suyu kapasitesi arttırmak için sondaj kuyusu açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ), Honaz İlçesi'ndeki Akbaş Mahallesi'nde, kuraklık nedeniyle yetersiz kalan içme suyunun kapasitesini arttırmak için yeni sondaj kuyusu açtı.

Desk Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Desk Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Doğukan Kandemir tarafından kuruldu.

Denizli Büyükşehir'in 2020 bütçesi 772 milyon 220 bin TL!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğünün 2020 yılı bütçeleri 1 milyar 215 milyon TL olarak belirlendi.

Denizli Akdere Barajı'nın yapımı için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, kentin geleceği için hayati öneme sahip olacak Acıpayam Akdere Barajı'nın yapımı için düğmeye bastı. 

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

Denizli Çal, Çivril ve Baklan’a dev alt yapı yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çal, Çivril ve Baklan ilçesindeki toplam 13 mahallede daha alt yapı atağı başlattı.

Denizli Çivril'e yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, kanalizasyon sistemi bulunmayan Çivril ilçesinin Irgıllı Mahallesi'nde, 19.000 metre kanalizasyon hattı ile 7.000 metre içme suyu hattı yapım çalışmalarına başladı

Denizli Sarayköy’ün alt yapısı sil baştan yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Sarayköy ilçesinin içme suyu ishale hatlarını sil baştan yenileyecek. Proje kapsamında ilçeye 40 bin metre içme suyu ishale hattı döşenecek.

Denizli Bekilli'ye içme suyu deposu inşa ediliyor!

Denizli’nin 19 ilçesinde sürdürdüğü projelere bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli ilçesine 2 adet içme suyu sondaj kuyusu, 1 adet 2000 metreküplük ve 2 adet 500 metreküplük içme suyu deposu inşa ediyor.

Denizli Büyükşehir'in 2017 hizmetleri tarihe geçecek!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile DESKİ Genel Müdürlüğünün 2017 yılı bütçeleri onaylandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ'nin toplam bütçesi rekor bir rakama ulaşarak 1 milyar 416 milyon 266 bin lira oldu.

Denizli Bozkurt Cumalı’ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Denizli’nin 19 ilçesinde alt yapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi’ne 13.200 metre kanalizasyon ve 7.500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacak.

Denizli'nin altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Güney ilçesinin 8 mahallesine hizmet verecek 2 adet içme suyu sondaj kuyusu ve 1 adet 2000 metreküplük içme suyu depo çalışmasını tamamladı. Söz konusu 8 mahalleye ayrıca 45.000 metre içme suyu isale hattı döşeniyor.

Denizli Tavas'ın altyapı sorunu çözülüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı olmayan Tavas ilçesinin Avdan Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Proje kapsamında bölgeye 1 adet paket arıtma tesisi ile 12.000 metre kanalizasyon hattı döşenecek.

Denizli Acıpayam - Kelekçi'ye modern altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Acıpayam'ın Kelekçi Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların sağlıklı ve nitelikli su ile modern standartlarda alt yapı sistemine kavuşması için dev bir projeye imza atıyor.

DESKİ Haberi

DESKİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, 5 milyon lira yatırımla 7 yeni aracı daha filosuna kattı. 3 hafta önce 7 milyon liraya 20 yeni araç alan Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, 7 yeni aracı daha filosuna aldı. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndaki tanıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizlimiz, büyükşehir olduğunda ilk yapılanmasını DESKİ ile gerçekleştirdi. 19 ilçemize hizmet eder hale geldik. Araçlarımız vatandaşlarımız talep ettiğinde anında yanlarında olacak. Bu noktada Büyükşehir DESKİ, yeni kurulan büyükşehirler içinde fersah fersah öndedir. Yapmış olduğumuz hizmetler günü değil 100-150 yılı kurtarmak adınadır. Sadece 2016-2017 eylem planında toplam 2500 kilometre hat döşeyeceğiz. Yani buradan Almanya'ya kadar uzanan bir mesafe" diye...