15 / 05 / 2024

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Jorge Cerdo Munar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Godfrey Gulom ve Tabıtha Rhoda Kyambadde ortaklığında kuruldu.

West Coast Ground Servıces Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

West Coast Ground Servıces Turizm Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Rahim Rahimov, Alexander Rubınchik ve Igor Kochetov ortaklığı tarafından kuruldu.

Corrosıon Servıce Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Corrosıon Servıce Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Elgün tarafından kuruldu.

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Ölçer tarafından kuruldu. 

Octopus Servıces Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Octopus Servıces Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Süleyman tarafından kuruldu.

Global Tradıng Servıces İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Tradıng Servıces İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tarek Hammamı, Mohammad Dakkak ve Ahmet Hani Pamukcuoğlu ortaklığında kuruldu. 

Mp Servıces Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mp Servıces Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Rula Afıf Abdulla Joun, Nihan Palta, Ahmet Ozan Songur, Sayed Mahmood Sharaf ve Andrea Gunz ortaklığında kuruldu. 

Eye On Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eye On Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Rose Hındawı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Estate Natıon Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Estate Natıon Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Abdullah Sabbagh tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pergamus Transatlantıc Servıces Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pergamus Transatlantıc Servıces Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Başakşehir'de İsmail Özgün imzasıyla kuruldu.

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi Muhsin Akay tarafından 5 milyon TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Multi Turkey'in 15. AVM'si Forum Diyarbakır açıldı!

MULTİ Turkey 'in 15 'inci alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır açıldı. Doğu ve Güneydoğu'da ise dördüncü mağazası da açıldı.

Monsson Turkey İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monsson Turkey İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL'lik sermaye ile İstanbul'un Avrupa Yakası Şişli ilçesinde 1 Haziran'da kuruldu.

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi Haberi

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, Jorge Cerdo Munar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi iş konusu;1-    Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere; ulaştırma, konaklama, gezi, spor ve eğlence imkanları sağlamak, onlara turizmle ilgili bilgiler vermek bu konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak ve yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-    Otel, motel,pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, plaj, lokanta, restoran, büfe,cafe, bar termal istasyonları gibi konaklarna, dinlenme, gezme, eğlenme yerleri ile her türlü turistik tesisler işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satın almak,...