23 / 05 / 2024

detay bandı

detay bandı

Yalıtım uygulamalarına büyük yenilik getiren, en yaygın bina materyallerine kolayca yapışması için özel olarak geliştirilen 3M 8067 Detay Bandı, farklı bina materyallerine her tür sıcaklıkta kolayca yapışma özelliğiyle iş yapış şeklini kolaylaştırıyor.

Bandırma'ya spor kompleksi geliyor!

Bandırma'daki itfaiye binasının arkasında yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu Kompleksi projesinin tüm detay çalışmalarını tamamladı.

Bandırma tapu müdürlüğü rekora koşuyor!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Tapu Müdürlüğü rekora koşuyor. Bandırma Tapu Müdürü İlhan Başaran, tapuda aşırı yoğunluğun yaşandığını söyleyerek, 2015 yılında toplam 22bin 500 işlem yapıldığını belirtti.

Bandırma Şirinçavuş'ta yapılacak termik santral için eylem yapıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki Şirinçavuş Mahallesi’nde kurulmak istenen termik santralin ÇED toplantısı mahalle kahvesinde gerçekleştirilirken, termik santrale karşı olan vatandaşlar ise toplantının yapıldığı alanda termik santrale karşı eylem yaptı.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvurusu 2015!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri için 120 aydan 240 aya kadar vade yapılabiliyor. Projede toplam 32 adet konut satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvurusu 2015 detayları...

Bandırma Grand Asya Otel satıldı!

Balıkesir’in Bandırma Belediyesi’ne ait Grand Asya Oteli’nin yarı hissesi satıldı.Bandırma Belediyesi, mülkiyetinde olan Grand Asya Oteli’nin yüzde 49’luk hissesini sattı.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ başvuruları yarın başlıyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuru süresi!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuru süresi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Emekliye özel satışa sunulan projede başvuru ücreti kapsamında 500 lira kabul edilecek.

Ünal Bandır: Bafra'da TOKİ çalışmaları hızlandı!

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Ünal Bandır emeklilerle ilgili dernek binasında açıklamalarda bulundu. Bandır, TOKİ projesinin hızlanması ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatının mutlu ettiğini açıkladı.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Emekli kategorisinde satışa çıkan projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap emekli başvuruları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap emekli başvuruları için 500 TL başvuru bedeli isteniyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede fiyatlar henüz netleşmedi.

TOKİ Balıkesir Bandırma'da 32 konut inşa edecek!

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı, Başbakanlık Toplu Konut İdaresinin "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında Bandırma'nın Edincik Mahallesinde 32 konutluk yapacağını açıkladı.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuruları ne zaman?

Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik'te yer alan 2+1 daireler kurayla satılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuruları ne zaman?

Bandırma Kent Konseyi termik santral için toplandı!

Bandırma Kent Konseyi, Şirinçavuş Mahallesi’nde termik santralle ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

detay bandı Haberi

detay bandı

İnovatif çözümleriyle hayatı iyileştiren pek çok ilke imza atan 3M, 8067 Detay Bandı ile yalıtım uygulamalarına büyük bir yenilik getiriyor. Geleneksel yöntemde, yalıtım gerektiren açıklıklarda bitümlü membran kullanılıyor; membran uygulanmadan önce yüzeyin temizlenmesi gerekiyor.

Sıva, beton, küflü metal gibi en zorlu alanlarda bile yalıtım sorunlarını çözebilen 3M 8067 Detay Bandı, farklı bina materyallerine her türlü sıcaklıkta kolayca yapışarak iş yapış süresini kısaltıyor. Uygulanacağı yüzeyde ekstra temizlik yapılmasını gerektirmediği için de zahmetsizce uygulama olanağı sağlıyor.

3M 8067 Detay Bandı’nın özel akrilik yapıştırıcısı kapı, pencere ve kör kasa profilleri ile bina arasındaki açık alanlara kolayca yapışarak yalıtım sağlıyor ve rutubet girişini engelliyor. 18°C’de bile astar gerektirmeden yapıştırılabiliyor ve sabit kalıyor. Nemli yüzeylerde de kullanılabilen 3M 8067 Detay Bandı, 3 aya kadar UV ışığına...