26 / 07 / 2024

detay kent ataşehir görüntüleri

detay kent ataşehir görüntüleri

Detay Kent içerisinde; jeneratör sistemi, yangın söndürme spring tesisatı, otopark sistemi, güvenlik, yürüyüş yolları, kapalı otopark, spor sahası, yüzme havuzu ve terası, kapalı fitness salonları, toplantı odası ve kafeterya yer alıyor

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

İzmir Ataşehir Modern telefon!

İzmir Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde bulunuyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek proje İzmir'de yer alacak.

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...

Ataşehir’de kentsel dönüşümde son durum!

İstanbul Ataşehir’de yapılması planlanan kent parkının yarısı golf sahası oldu. 106 dönüm arazi üzerine yapılması planlanan kent parkının halkın yeşil ihtiyacını karşılaması bekleniyor.

Ataşehir'e 106 bin metrekarelik şehir parkı geliyor!

Ataşehir Belediyesi İntifa hakkı karşılığı kent parkı düzenlemesi ve işletilmesi işini ihale edecek. İhalesi 28 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek işin bedeli 58 milyon 560 bin 487 TL olarak belirlendi.

B-life Ataşehir'de teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek!

Berberoğlu ve Entegre İnşaat'ın temel değerler bütünü B-Life: Karşıyaka'nın yeni kent merkezi Ataşehir'de yükseliyor. IZBAN istasyonunun yanında hayata geçirilen projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek...

Ataşehir’de Kapalı Semt Pazarı büyük ilgi görüyor!

Ataşehir Belediyesi’nin Cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarları yerine çağdaş sağlıklı yaşanabilir bir kent için yaptığı Kapalı Sabit Pazar, aynı zamanda bir model olma özelliği taşıyor.

Trendist Ataşehir projesinde 295 bin TL'ye! 2015 sonu teslim!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. 16 bloktan meydana gelen Trendist Ataşehir projesi, 110 dönüm arazi alanına sahip Ataşehir Kent Park'ın yanında yer alıyor

Terra Ataşehir Çarşı'da fiyatlar 135 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Kent Art İnşaat Ataşehir'de yaptığı Terra Ataşehir Çarşı'da yer alacak 229 dükkânı satışa çıkardı. Projede dükkânlar iki seçenekli olarak 150 bin TL ve 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Nimetullah Topu: Ataşehir'i dünya ölçeğinde bir kent yapacağız!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, kültür sanat merkezlerinden ulaşıma, sağlık hizmetlerinden imar planlarına kadar Ataaşehir için tasarladığı 81 projeyi anlattı, "Ataşehir'i dünya ölçeğinde bir kent yapacağız" dedi...

Terra Ataşehir'de dönüşüm başladı!

KENT Art İnşaat tarafından Ataşehir'de inşa edilen Terra Ataşehir 27 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 210 konut ve 3.100 metrekarelik ticari alan inşaatı planlanıyor.

Terra Ataşehir 'de dönüşüm başladı!

Terra Ataşehir'de eski yapıların dönüşümü için yıkımlar başlatıldı. Şantiye alanında düzenlenen törenle birlikte yıkım sürecini başlatan Kent Art İnşaat, projesini istanbul'un fınans merkezi Şerifali-Ataşehir bölgesinde hayata geçiriyor.

detay kent ataşehir görüntüleri Haberi

detay kent ataşehir görüntüleri

 Hemen teslim konutlardan meydana gelen Detay Kent, Kuzey Ataşehir'de konumlandırılıyor. 90 konutluk bir proje olan Detay Kent, Detay İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Arsa alanı 4 bin 247 metrekare olan proje 3 bloktan oluşuyor.

3 bin metrekare yeşil alana sahip olan Detay Kent, 14 bin 800 metrekare inşaat alanına, 11 bin metrekare de satılabilir alana sahip. Detay Kent A blok zemin +11 katlı inşa edilirken, her katta 2 daire yer alıyor ve toplam 24 daireden oluşuyor. Detay Kent B Blok zemin+11 katlı inşa edilirken her katta 2 daire ve toplamda 24 daire yer alıyor. Detay Kent C Blok ise zemin+13 katlı inşa edilirken, her katta 3 daire bulunuyor blokta toplam 42 daire mevcut.

Detay Kent'te 2 oda 1 salon daireler 220 bin...