27 / 04 / 2024

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...



Denge Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) dün akşam iştirake ait taşınmaz satış kararı hakkında açıklama yaptı. 

Denge Yatırım'ın iştiraki Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi‘nin sahibi bulunduğu İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy'de yer alan Kent Plus Ataşehir projesindeki payını 35 milyon TL değerle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon Turizm Yatırım ve Ticaret A.Ş.'ne sattı.

Satışa konu olan alanda Pana Yapı Merkez Ofisi, CarreforSa, Koroİstanbul ve bazı bankaların bankamatikleri bulunuyor. Söz konusu gayrimenkulün tapu alanı 28 bin 896 metrekare. Alanda 2 otopark, market, havuz, 11 bloklu bahçeli kargir apartmanlar bulunuyor.  

Ataşehir Belediyesi ile Ataşehir İlçe Emniyet Müdürülüğü'ne yakın konumda bulunan gayrimenkuller inşaatı devam eden İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne çok yakın mesafede yer alıyor. 

Pana'da işler karıştı

Pana Yapı, Fikirtepe'deinşa ettiği projelerinin inşaatını tamamlayamayınca, mağdurlar şirket hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz da kentsel dönüşüm projelerini yapan Selimoğlu İnşaat firmasının eski üst düzey yöneticilerini dolandırıcılıkla suçlamıştı. Selimoğlu İnşaat'ın eski yönetici ve çalışanları gözaltına alınmış ancak daha sonra serbest bırakıldı. Bundan sonraki sürecin nasıl devam edeceği bilinmiyor. 

Necati Şaşmaz da inşaat şirketi kurdu

Gayrimenkul sektörüne yeni şirketle giriş yapan Muhammed Necati Şaşmaz, 50 bin TL sermaye ile "Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi" isminde yeni şirket kurdu. Şirket detayı için tıklayın

Pana, KentPlus Ataşehir deki gayrimenkullerini Pana Yapım a sattı!

Denge Yatırım'ın KAP açıklaması: 
Şirketimiz iştiraki Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi ‘nin sahibi bulunduğu İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mah. 3350 Ada,3 Parsel Market Blok 1,2,3 No.lu Bağımsız Bölüm taşınmazını 09.04.2018 Tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından yapılan Değerleme Raporu'na istinaden 35.000.000 TL. değerle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon Turizm Yatırım ve Ticaret A.Ş.'ne satmaya karar vermiştir.
  
Pay Sahipleri ve Kamuoyuna duyurulur.
  
Saygılarımızla,

Pana, KentPlus Ataşehir deki gayrimenkullerini Pana Yapım a sattı!

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön