11 / 05 / 2024

Dev cruise gemileri

Dev cruise gemileri

Dev cruise gemilerini İstanbul'da ağırlamaya hazırlanan Salıpazarı projesi dünyada bir ilke imza atacak. Limana yapılacak körükle, yolcular terminale ulaşacak.

Bahama bayraklı dev kruvaziyer Bodrum limanına yanaştı! İşte içinde bulunan turist sayısı

Lüks yat turizminin gözde destinasyonlarından Bodrum dev gemileri içineki turistlerle birlikte ağırlamaya devam ediyor. Bodrum'un bu seferki konuğu, 'Seabourn Encore' isimli kruvaziyer oldu. Dev gemi 268 yolcuyla limana demir attı.

Salıpazarı Projesi'ne gemi körük sistemi yapılacak!

Dev cruise gemilerini İstanbul'da ağırlamaya hazırlanan Salıpazarı projesi dünyada bir ilke imza atacak. Limana yapılacak körükle, yolcular terminale ulaşacak.

Karaköy Salıpazarı yeraltına iniyor!

Dev cruise gemilerini İstanbul'da ağırlamaya hazırlanan Salıpazarı projesi dünyada bir ilke imza atacak. Yolcular, gemiden inen rıhtım tünelinin içine yerleştirilecek mekanik körükler vasıtasıyla terminale çıkacak.

Yılın ilk 9 ayında İstanbul'a 9 milyon turist geldi!

Dev seyahat gemileri, İstanbul Boğazı'na dizildi. Sahili kapatan gemileri gören İstanbullular, bol bol fotoğraf çekti. Bu yılın ilk 9 ayında İstanbul'a gelen turist sayısı ise 9 milyon seviyesinde.

Servet GYO Almanya'da dev bir yatırıma imza attı!

Mayıs 2013'de hakla arz edilen, bünyesinde; alışveriş merkezleri, ofis binaları, iş ve endüstri merkezleri, depolar ve lojistik merkezleri bulunan, bir Sinpaş Holding iştiraki olan Servet GYO, Almanya'da dev bir yatırıma imza attı...

Celal Babayiğit: Büyükçekmece'de yeni bir meydan ve dev tünel yapacağız!

Büyükçekmece'de yeni bir meydan ve dev tünel yapacağını belirten AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Celal Babayiğit, "650 dönümlük İstanbul'un denize açılan en büyük meydanını yapacağız" dedi...

Tuğba Altıntop, Kuveyt'teki dev konut projesinin reklam yüzü olacak!

Rafet El Roman'ın eski karısı Tuğba Altıntop, Ortadoğu'ya açıldı. Bir firmanın Kuveyt'te yapacağı dev konut projesinin tanıtım yüzü olan şarkıcı manken Tuba Altıntop, anlaşmayı balıkçıda kutladı.

Faruk Akdoğan dev projelerle Niğde'yi marka şehir yapmayı hedefliyor!

Niğde Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Faruk Akdoğan dev projelerle Niğde'yi marka şehir yapmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Akdogan "Halkımıza hizmet etmek bize mutluluk veriyor, isimizi severek yapıyoruz" dedi.

Servet Gayrimenkul 19 Mart'ta Frankfurt'daki dev yatırımı ile ilgili toplantı düzenliyor!

Sinpaş Holding'in iştiraki ve ticari gayrimenkule odaklanan Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Frankfurt'daki dev yatırımı ile ilgili 19 Mart 2014 Çarşamba günü saat 10:30'da Shangri-la Bosphorus'da toplantı düzenliyor

Dap, Kartal'daki dev projesini Dubai'de tanıtacak!

Yaklaşık 2 milyar liralık Kartal projesinde ruhsatın birkaç hafta içinde çıkacağını söyleyen Dap Yapı’nın patronu Ziya Yılmaz, dev projeye Arap ülkelerinden yoğun ilgi beklediklerini ifade etti...

Katar'dan turizme dev yatırım!

Katar'dan turizme dev yatırım geliyor. Katar Turizm İdaresi, 2030 yılına kadar turizme yapacakları 45 milyar dolarlık yatırımla her yıl 7 milyon yabancı turist çekmeyi planladıklarını açıkladı...

Enver Yılmaz 2 Mart'ta Ordu'da bölgeyi kıskandıracak dev projeleri açıklayacak!

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 2 Mart'ta Ordu'da bölgeyi kıskandıracak dev projeleri açıklayacağını ve büyükşehirin Ordu 'ya neler kazandıracağını dile getirdi...

Cermix, dev projelere imzasını atmaya devam ediyor!

Sektörde yeni ürünlerin geliştirilmesi ve üretilmesine öncü olan Koramic Yapı Kimyasalları; yaşam alanlarına sunduğu sistematik çözümlerle dev projelerde, sektör profesyonellerinin de tercihi olmaya devam ediyor.

Dev cruise gemileri Haberi

Dev cruise gemileri

Dünyanın dev gemilerini İstanbul'a çekecek Salıpazarı Liman Projesi'nin detayları belli oldu. Projenin yeni kruvaziyer terminalinin detaylarına  ulaşıldı. Limana, dünyada bir ilk olacak gemi körük sistemi yapılacak.


Yolcular, gemiden inen rıhtım tünelinin içine yerleştirilecek mekanik körükler vasıtasıyla terminale çıkacak. Terminal alanına rıhtım boyunca tünelle ulaşacak olan yolcular, pasaport kontrol ve gümrük işlemlerini zemin altında çözecek.


SAHİL HALKA KALACAK


Böylece Karaköy'den Tophane'ye kadar uzanan 1.2 km'lik sahil şeridi de halkın kullanımına bırakılacak. Yerin altındaki kullanımlara, alanın üç yerinden araç rampalarıyla ulaşılacak, bu rampalar diğer katlara farklı noktalardan bağlantıyı sağlayacak. Yeni terminal eskisinin iki katından daha büyük olacak.

2018'DE HİZMETE GİRİYOR


Binada, yüksek standartlarla planlanmış bekleme alanları, biletleme kontuarları, devlet otoriteleri için kullanım alanları, duty free dükkanları, teknik alanlar yer alacak. İnşaat çalışmalarına 2016'da başlanması planlanan projenin...