07 / 05 / 2024

dev elektrik kablosu

dev elektrik kablosu

İngiltere'den Norveç'e dev elektrik kablosu geliyor.İngiltere, yaklaşık yatırım maliyeti 2 milyar euroyu bulacak bir kablolarla Norveç'ten elektrik ithal etmeye hazırlanıyor. Kabloların toplam uzunluğunun 600 kilometre olması bekleniyor.

Elektrik ve doğalgaza dev indirim müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik ve doğalgaza indirim müdjesini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza ne kadar indirim geliyor? 

Miele'den temizlikte dev yenilik! Miele toz torbasız Boost süpürge fiyatları kaç TL? 23 Mayıs 2022 fiyat listesi

Miele, temizlikte dev bir yeniliğe imza attı ve yeni toz torbasız Boost CX1 elektrik süpürgelerini satışa sundu. Peki Miele toz torbasız Boost süpürge fiyatları kaç TL? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Homend elektrik süpürgelerinde dev fırsat! 3.498 TL'lik indirim başladı! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Homend elektrik süpürgelerinde 15 Mayıs tarihine kadar geçerli dev kampanyayı başlattı. Homend Hurriclean Multi Siklon Süpürge, Dustrider Dikey Süpürge ve Alex Laser Robot Süpürge modellerinin bir arada alımına 3.498 TL indirim uygulanıyor. İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İnşaatta elektrik akımına kapılan müteahhit hayatını kaybetti!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir inşaatta beton dökülmesi esnasında kopan elektrik kablosu sebebiyle elektrik akımına kapılan müteahhit yaşamını yitirdi. 

Dev Deri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dev Deri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Bodur tarafından kuruldu.

Tibet bölgesindeki dev hidroelektrik santralinin inşaatı başladı!

Tibet bölgesindeki dev hidroelektrik santralinin inşaatı başladı. Bölgede kurulacak hidroelektrik santralin,1,2 milyon kilovat elektrik üretimi kapasiteli olacağı ve yıllık yaklaşık 5,4 milyar kilovat elektrik üreteceği belirtildi.

Devçağ Bau İnşaat Turizm Gıda ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devçağ Bau İnşaat Turizm Gıda ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Devrim Kocadağ tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Sultangazi, Zubeyde Hanım Mahallesi, 1300 Sokak'ta kuruldu.

İngiltere'den Norveç'e dev elektrik kablosu!

İngiltere'den Norveç'e dev elektrik kablosu geliyor.İngiltere, yaklaşık yatırım maliyeti 2 milyar euroyu bulacak bir kablolarla Norveç'ten elektrik ithal etmeye hazırlanıyor. Kabloların toplam uzunluğunun 600 kilometre olması bekleniyor.

Alp Erdem Elektrik mega projelere imza atıyor!

Milliyet Gazetesi Business ekinde yer alan habere göre; Dev projelerde tercih edilen ve yurt genelinde elektrik taahhüt işlerinde kalite yaklaşımıyla öne çıkan Alp Erdem Elektrik, sektörün yüz akı oldu.

Pakistan'da elektrik sorununu çözmek için dev barajlar inşa edilecek!

20 saate varan elektrik sorununu çözmek ve en aza indirmek için Pakistan'da baraj inşa edilecek...

Hattat Holding ve Çinliler Amasra'da elektrik santrali kuracak!

Hattat Holding ile Çinli Harbin Electric Amasra'da dev elektrik santrali kurmak için sözleşme imzaladı...

Tokat Dörtyol Camisi'nin minaresi elektrik direğinden!

Merkeze bağlı Büyükyıldız Beldesi Yeşilırmak Mahallesinde 1968 yılında belde sakinleri tarafından inşa ettirilen Dörtyol Camisinin elektrik direğinden yapılmış minaresi görenleri şaşırtıyor

Sezen Yavuz Elektrik İnşaat'a ihale yasağı getirildi!

İçişleri Bakanlığı ile Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. 4734 Sayılı Kamu İhale, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile Diğer Mevzuat Hükümlerine göre, toplam 8 firma ve kişiye değişik sürelerle ihalelere katılma yasağı geti

dev elektrik kablosu Haberi

dev elektrik kablosu

İngiltere ve Norveç'i birbirine bağlayacak elektrik hattı projesiyle ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Norveç merkezli Statnett enerji şirketinin Kurumsal İletişim Direktörü Christer Gilje, hattın inşasına yıl içinde başlamayı hedeflediklerini kaydetti. Elektrik hattının döşenmesine bu yıl başlayıp, 2020'de projeyi tamamlamak istediklerini belirten Gilje, Norveç'te hidroelektrik santrallerinden başlayacak elektrik hattının 700 kilometrelik kısmının deniz altından İngiltere'ye ulaşmasının planlandığını dile getirdi. Gilje, "Toplamda yatırım miktarının 1,5-2 milyar euro civarında olması bekleniyor. Bu proje yüzde 50 ortaklık yapısına dayanıyor. Yatırımın yüzde 50'si bizim şirketimiz tarafından, diğer yarısı ise İngiltere'nin elektrik idaresi (National Grid) tarafından gerçekleştirilecek" dedi.


150 ELEKTRİK SANTRALİ VAR


İki ülke arasında kurulacak elektrik hattının son derece karlı bir yatırım olacağını belirten Gilje, 2020 yılında projenin tamamlanmasıyla yaklaşık 1,400 megawatt elektrik enerjisinin bu hattan...