25 / 07 / 2024

deva çerkezköy ipoteği

deva çerkezköy ipoteği

Deva Holding A.Ş'nin Türkiye İş Bankası'ndan 20 milyon TL kredi kullanmasına karşılık, Tekirdağ Çerkezköy'de bulunan taşınmazına ipotek tesis edildi. Bu bağlamda önceden kullandığı 28,5 milyon TL kredisinin ipoteği de fek edildi...

Power İnşaat Cadde Çerkezköy projesi resmen başlıyor! 819 milyon TL'lik karma proje geliyor!

Power İnşaat, Tekirdağ'da inşa edeceği yeni projesi Cadde Çerkezköy'ün inşaatına resmen başlıyor. Karma proje olarak yükselecek olan Cadde Çerkezköy, 819 milyon 63 bin TL'ye mal olacak.

Cadde Çerkezköy geliyor! Yeni proje!

Power İnşaat, Tekirdağ Çerkezköy’de hayata geçireceği Cadde Çerkezköy AVM projesi için start verdi.  234 daire, 27 ofis ve 69 ticarethanenin yer alacağı  proje 819 milyon 63 bin 468 TL'ye mal olacak.

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Çerkezköy Belediyesinden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Veliköy Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

AIIB'den Ispartakule-Çerkezköy demiryolu projesine 300 milyon Euro’luk kredi!

Asya Altyapı ve Yatırım Bankası (AIIB), Ispartakule-Çerkezköy demiryolu projesi için Türkiye'ye 300 milyon Euro kredi sağlayacak. Proje için, Kasım'da da Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) 150 milyon Euro kredi alınmıştı.

Ispartakule - Çerkezköy demiryolu hattına verilen kredinin ayrıntıları!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Ispartakule - Çerkezköy demiryolu hattı için verilen krediyi kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in 'Demiryolu kredisinin gerçek maliyeti' başlıklı yazısı...

EBRD'den Ispartakule-Çerkezköy demiryolu hattına 150 milyon euro kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) İstanbul'dan Bulgaristan sınırına kadar 67 kilometre uzunluğu sahip olacak Ispartakule-Çerkezköy demiryolu hattının inşaatı için Türkiye'ye 150 milyon euro kredi verecek.

Halkalı Çerkezköy Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Halkalı-Çerkezköy Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi kapsamında Küçükçekmece, Avcılar, Başakşehir, Arnavutköy, Büyükçekmece, Çatalca, Silivri ve Çerkezköy'de yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Martı GYO'nun Çerkezköy'deki arsası 23.5 milyon TL'ye satıldı!

Martı GYO'nun Çerkezköy'de bulunan arsa niteliğindeki taşınmazları için 15 Kasım 2020 tarihinde taşınmazların açık artırması 23 milyon 581 bin TL bedel ile gerçekleşti. Satış bedeli şirketin T. İş Bankası A.Ş. kredi borcundan mahsup edilecek.

Çerkezköy'e hayırseverlerden yeni anaokulu!  

Tekirdağ Çerkezköy'de devlet-hayırsever işbirliği ile yeni okulların yapımı sürüyor. Bölge esnaflarından Fikri Güner'in yaptıracağı 3 derslikli anaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında imzalar atıldı!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi Çerkezköy-Kapıkule kesimi için imzalar atılacak.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında imzalar atılıyor!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi Çerkezköy-Kapıkule kesimi için 11 Haziran 2019 tarihinde imzalar atılacak.

deva çerkezköy ipoteği Haberi

deva çerkezköy ipoteği


Deva Holding'ten yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz tarafından T.İş Bankası A.Ş.den 20.000.000.- TL tutarında Orta Vadeli Kefalet Mukabili Taksitli Kredi alınmıştır. Yıllık faiz oranı % 11,50 olan kredi; 5 yıl vadeli olup, 6 ayda bir anapara ve faiz ödemelidir. Bu kredi karşılığında, Şirketimizin Tekirdağ, Çerkezköy, Organize Sanayi Mevkii 251 Ada, 9-13 Pafta, 10 Parselde bulunan taşınmazları üzerine, T.İş Bankası A.Ş. lehine 2. Derecede 20.000.000.- TL tutarında teminat ipoteği tesis edilmiş olup, aynı bankanın, aynı taşınmazlar üzerindeki 28.500.000 TL. tutarındaki 1.derece ipoteği fek...