28 / 04 / 2024

deva holding arsaları

deva holding arsaları

Deva Holding A.Ş, bugün KAP'na yaptığı açıklamada, Garanti Bankası'ndan almış olduğu 16,2 milyonluk kredi karşılığında Çerkezköy OSB'nde bulunan iki arsasını ipotek ettiğini bildirdi...

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Philipp Haas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Philipp Haas kimdir? Philipp Haas daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Philipp Haas'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Philipp Haas`ın hayatına dair merak edilenler.

Mimar Nahit Yılmaz vefat etti!

Deva Holding'ten emekli mimar ve mühendis Nahit Yılmaz vefat etti... 

Altınbaş Holding GYO kuracak!

Altınbaş Holding mülkiyetindeki arsaların tamamı İstanbul’da. Ali Altınbaş’ın değerinin 300 milyon dolar olarak hesapladığı bu portföy Mahmutbey, Şişli ve Silivri bölgelerinde yoğunlaşmış durumda. Altınbaş, “Bunları ayırıp GYO kurmayı konuştuk. Dönem uygun olursa yapabiliriz" diyor..

Ankara Golfkent’teki imarlı arsalar 28 Eylül'de satışta!

Turyap Holding, Ankara Golfkent'teki imarlı arsaları satıyor. 26 imarlı arsa, kapalı teklif usulüyle 28 Eylül'de satışa çıkacak. 

Peker Holding'in Çamlıca ve Maslak arsalarına ne yapılacak?

Peker Holding, Almanya ve İngiltere'deki arazi geliştirme faaliyetleriyle adından söz ettiriyor. Şirket yurtdışında yatırımlarına hız veriyor...

Aksoy Holding İstanbul'da proje yapmaya hazırlanıyor!

Aksoy Holding CEO'su Batu Aksoy,önümüzdeki yıllarda İstanbul'daki arsalarını değerlendirecek projeler yapabileceklerini söylüyor. Aksoy İstanbul'da 2017 ortasından itibaren farklı konseptte bir proje geliştirebileceklerini belirtiyor.

Deva Holding 26. kupon ödemesini açıkladı!

Deva Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platormu'nda 26. kupon ödemesini açıkladı.

Altınhas Holding Koray Yapı'nın 3. etaptaki arsalarını devraldı!

İş Bankası iştirakleri, Ömerli'de daha önce Koray Yapı ile yürüttüğü 'Kasaba' projesinin geri kalanını Altınhas Holding ile devam ettirme kararı aldı. Bunun için Altınhas Holding, 55 milyon lira bedelle Koray Yapı'nın 3. etaptaki arsalarını devraldı.

Artı Yatırım Holding, Çeşme'de arsa satıyor

AYH Gayrimenkul Yatırımları, Alaçatı, Akçakaya ve Peremerya mevkiinde bulunan toplam 25.412,2 m2 büyüklüğündeki arsalarını satıyor. Satış için Artı Yatırım Holding'e yetki verildi.

Deva Holding'in Çerkezköy'deki taşınmazı kredisine karşılık ipotek edildi!

Deva Holding A.Ş'nin Türkiye İş Bankası'ndan 20 milyon TL kredi kullanmasına karşılık, Tekirdağ Çerkezköy'de bulunan taşınmazına ipotek tesis edildi. Bu bağlamda önceden kullandığı 28,5 milyon TL kredisinin ipoteği de fek edildi...

Deva İlaç Topkapı üretim tesisini satıyor! 14,1 milyon TL!

Deva Holding A.Ş, üretim faaliyetine son verildiği için atıl hale gelen Topkapı Üretim tesisinin satışına karar verdi. Satılarak nakde çevrilmek istenen tesis 14,1 milyon TL'ye açık attırma usulü ile satılacak...

deva holding arsaları Haberi

deva holding arsaları


Deva Holding A.Ş'nin yaptığı açıklama şöyle:


Şirketimiz tarafından T.Garanti  Bankası A.Ş.den 16.200.000.- TL tutarında kredi alınmıştır. Yıllık faiz oranı % 9,80 olan kredi; 5 yıl vadeli olup, 6 ayda bir anapara ve faiz ödemelidir.  Bu kredi karşılığında, Şirketimizin TEKİRDAĞ-Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan iki adet arsası üzerine, T.Garanti  Bankası A.Ş. lehine 1. Derecede toplam 16.200.000.- TL tutarında teminat ipoteği tesis...