27 / 09 / 2024

Develi tuzla açılış

Develi tuzla açılış

Ünlü restoran zinciri Develi, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. Develi Grubu, İstanbul Nişantaşı ve Tuzla Viaport’a açılacak iki yeni restoranı ve Viaport Develi Corner için 11 milyon TL yatırım yapacağını açıkladı.

Tuzla'daki lüks sitenin yönetiminden yaptırım açıklaması! 

Geçtiğimiz haftalarda Tuzla'da lüks bir sitede kat maliklerine ilginç cezalar uygulanmıştı. Söz konusu cezalar nedeniyle açıklama yapan site yönetimi yaptırım yaptıklarını doğruladı. 

Tuzla'daki lüks sitede yeni skandal! 

Geçtiğimiz haftalarda Tuzla'da lüks bir sitede kat maliklerine ilginç cezalar uygulanmıştı. Söz konusu cezalar nedeniyle basına açıklama yapan kat maliklerine bu kez basınla konuştukları için kendilerine 2 bin lira ceza kesildiği iddia edildi. 

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Tuzla'daki ormanlık alanın bir bölümü imara açılıyor!

Tuzla Tepeören'de yer alan ormanlık alan imara açılıyor. Yapılan plan değişikliği kapsamında Türkiye Temel Bilimler Araştırma Vakfı alana üniversite yapacak.

Gold Life Tuzla satılık!

7 bin 595 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gold Life Tuzla projesi 150 daireden meydana geliyor. Gold Life Tuzla satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesi bugün açılıyor!

Son teknolojiye sahip, 250 yataklı Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla bugün Tuzla'da açılıyor.

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık!

5 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Gelecek Yapı Referans Tuzla Eylül 2015'te teslim!

Gelecek Yapı Referans Tuzla Eylül 2015'te teslim olacak proje 126 daireden meydana geliyor. Proje toplam 4400 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Detaylı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz..

Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties'in Tuzla’da hayata geçirdiği 1 milyar liralık Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor. 750 yat kapasitesi bulunan marinada yıllık kiralar ise 2 bin 800 Euro’dan başlıyor.

Viaport Marina ne zaman açılıyor?

Via Properties tarafından 1 milyar TL'lik yatırımla Tuzla'da hayata geçirilen Viaport Marina'da açılış hazırlıkları tamamlanmak üzere. 156 adet alışveriş ünitesi ve 35 oyuncaktan oluşacak tema park Mayıs ayında açılacak..

Kayseri Develi'de altyapı çalışmaları açılış töreni düzenlendi!

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Develi'de gerçekleştirilen bir dizi altyapı yatırımı için temel atma ve açılış töreni düzenlendi.

Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor!

Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina, Mart 2015'te açılıyor. Marinada 2 bin kişi çalışacak. Tuzla Marina'daki istihdam ve kariyer imkânından Tuzla'da oturanlar yararlanacak..

Tuzla AÇEM ve bilgi evleri törenle açıldı!

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi ile Bilgi Evleri’nin toplu açılışına katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, “Tuzla Belediyesinin tüm çalışmalarında belediye başkanımızın arkasında durduğumuzu, duracağımızı ifade etmek istiyoru

Develi tuzla açılış Haberi

Develi tuzla açılış
Gaziantep mutfağının temsilcisi Develi’nin 8 restoranı bulunuyor. Develi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Develi, “2014 yılında 1 milyon kişiyi ağırladık. Yıllık 301 bin kilo et alımı yapıyoruz. Bir yılda sattığımız kebabın uzunluğu 450 km’yi buluyor” dedi. Restoranın diğer Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi ise, yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “İki yeni şube yatırımımız ve Viaport Develi ile vites büyütüyoruz. Bu restoranları en kısa sürede hizmete açacağız. Yeni şubelerimiz için 11 milyon TL’lik yatırım planlıyoruz. 850 kişi olan istihdam sayımızı da 1.100’e çıkartacağız” diye...