06 / 05 / 2024

Devlet Hava Limanları İşletmesi

Devlet Hava Limanları İşletmesi

Ensar Vakfı’na, Devlet Hava Limanları İşletmesi’nden alınarak tahsis edilen Urla Zeytineli’ndeki koyda yer alan tesislere, “depreme dayanıksız” raporuna karşın tadilat izni verildi.

Hava yolunda 2025 yılı hedefi 229 milyon 383 bin yolcu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, 2022 yılında 182 milyonu geçen hava yolu yolcu sayısının, 2025 yılında yüzde 25,8 artış göstererek, 229 milyon 383 bine çıkmasını hedefliyor. 

Devlet Hava Meydanları İşletmesi 196 memur alımı yapıyor! KPSS taban puan şartı yok! Memur olmak isteyenlere müjde!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi kendi bünyesinde çalıştırmak üzere KPSS şartı olmadan, 196 memur alımı yapacağını açıkladı. Peki Devlet Hava Meydanları İşletmesi başvuru şartları...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi personel alımına başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte şartlar!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi personel alımı yapacağını duyurdu. İşte merak edilen o şartlar!

Hava ulaşımında 38 projeye 454,7 milyon lira harcanacak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl hava yolu ulaştırması için 454 milyon 709 bin lira harcanacak.

Balıkesir Merkez Havalimanı'nın yüzde 62'si tamamlandı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, inşaat çalışmaları devam eden  Balıkesir Merkez Havalimanı inşasının yüzde 62 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Havayolu ulaştırması için 750 milyon lira harcanacak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl havayolu ulaştırması için 750 milyon lira harcanacağı açıklaması yapıldı. 

3. havalimanında çalışmalar son sürat devam ediyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, dünyanın en büyük havalimanı olarak planlanan İstanbul Yeni Havalimanının hedeflenen açılış tarihinde hazır hale getirilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı. 

Devlet Hava Meydanları yurtdışına açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğüne, Türkiye dışında şirket kurma yetkisi verildiğini söyleyerek, "DHMİ artık küresel marka haline gelecek." dedi.

3. Havalimanı'na ilk uçak 26 Şubat'ta inecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak, İstanbul Yeni Havalimanı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

3. Havalimanı'nda hava sahası çalışmaları başladı!

İstanbul’un yeni havalimanı için hava sahası düzenleme çalışmaları devam ediyor. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Yeşil Havalimanı için 4 mühendis görevlendirildi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 4 çevre mühendisi, havalimanlarında TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve Yeşil Havalimanı Projesi'nin takibini yapacak.

Trabzonspor'a 300 milyon liralık gelir kapısı!

Bordo-mavili kulüp, şu anda mevcut tesislerinin yer aldığı alanı 300 milyon lira karşılığında Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne devrederek önemli bir gelir sağlamayı hedefliyor.

Antalya Havalimanı'na yeni terminal geliyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Antalya Başmüdürü Osman Serdar, Antalya Havalimanı’nın 1100 dönüm genişletilerek, özel uçak ve jetler için genel havacılık terminali ile uçak bakım hangarı yapılacağını bildirdi.

Devlet Hava Limanları İşletmesi Haberi

Devlet Hava Limanları İşletmesi

Yurtlarında çocuklara tecavüz olaylarıyla gündeme gelen Ensar Vakfı’na, Devlet Hava Limanları İşletmesi’nden (DHMİ) alınarak tahsis edilen Urla Zeytineli’ndeki koyda yer alan tesislere, “depreme dayanıksız” raporuna karşın tadilat izni verildi. Aralarında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a armağan edildiği ileri sürülen yapıların da yer aldığı kaçak Urla Villaları’na komşu olan koyu “kapatan” Ensar Vakfı, buradaki tesisleri, çocuklara ve gençlere yönelik “kamp” amacıyla kullanmayı planlıyor.


‘Benim oğlan hallediyor’


İhalenin feshine yardımcı olan “depreme dayanıksız” raporu, koyun Ensar’a tahsis edilmesinin ardından bu kez vakfın karşısına dikildi. Tesisteki tadilatlar için izin almasını engelledi. Ancak konu Ensar olunca kapılar bir bir açıldı. Vakfın, CHP’li Urla Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan gerekli izinleri aldığı öğrenildi. Belediye ve bakanlıktaki işlemlerin Ensar Vakfı İzmir Şube Başkanı Mehmet Eker’in oğlu Yakup Eker...