02 / 07 / 2024

Devlet Konukevinde sadece mutfağın maliyeti 6 5 milyon TL

Devlet Konukevinde sadece mutfağın maliyeti 6 5 milyon TL

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sessiz sedasız taşındığı yeni “Devlet Konukevi” merak uyandırmaya devam ediyor. AOÇ arazisi üzerine yapılan Saray’ın yanında 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen yapının maliyeti ise sırrını koruyor.

214 devlet hastanesi yapılabilecek 188.7 milyar TL ile 18 şehir hastanesi yapıldı!

Toplamda 214 devlet hastanesi inşa edilebilecek 188.7 milyar TL'lik kaynak ile sadece 18 şehir hastanesi açıldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

e-Devlet Hesabınızı kontrol edin, birikmiş paranızı geri alın!

Eğer e-Devlet'e erişiminiz varsa, unutulmuş olabilecek bir miktar paranız olduğunu bilmelisiniz! Birçok insan bunun farkında değil ama sadece bir tıklama ile binlerce liranızı geri alabilirsiniz.

Hanımlar, bu destek ödemesi sadece size özel! Devlet 4.000 TL’yi doğrudan hesabınıza yatırıyor!

Devletin sadece kadınlara özel hazırladığı destek ödemesinden yararlanmak için e-Devletten başvuru yapmak yeterli.  Peki kimler 4.000 TL destek ödemesini alabilir?

Devlet Su İşleri’nden müjde! 1.235 personel alınacak! Başvuru tarihi ne zaman? İşte son durum!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü ile Devlet Su İşleri DSİ için açıklanan kadrolardan sadece 1.235 kontenjan kaldı. Başvuru tarihi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Ticari mevduatlara da devlet garantisi geldi

Bundan böyle sadece gerçek kişiler değil şirket ve işletmelerin ticari mevduatları da devlet güvencesinde olacak.

Başvuran yüz binlerce kişinin hesabına anında yatıyor! Sadece başvurmanız yeterli!

Başvuran yüz binlerce kişinin hesabına anında ödemeleri yatıyor. Sadece e-devlet üzerinden başvuru yapmanız yeterli. İşte detaylar!

Peru Devlet Başkanı Martin Vizcarra'ya inşaat rüşveti soruşturması!

Peru Kongresi, ilk azil soruşturmasından sadece 51 gün sonra Devlet Başkanı Martin Vizcarra'yı görevden alma sürecini yeniden başlattı. Vizcarra 2011-2014 arasında Moquegua eyaletinin valisi olarak görev yaparken bir inşaat şirketinden 670 bin dolar rüşvet almakla suçlanıyor.

Devlet Bahçeli Köprüsü inşaatı 4 yılda tamamlanamadı!

Temeli 30 Mart 2016'da atılan fakat aradan geçen 4 senede sadece üçte biri tamamlanabilen Adana'daki Devlet Bahçeli Köprüsü için, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, destek beklediklerini belirtti...

Nevşehir Devlet Hastanesi'nin ek binası ne zaman bitecek?

Özel hastaneleri kıskandıran, Avrupa standartlarında yoğun bakım hizmetiyle öne çıkan ve inşaatı devam eden Nevşehir Devlet Hastanesi'nin ek binasında sadece kadın hastalıkları, doğum ve çocuk bölümleri olacak.

Dünyadaki gayrimenkulün sadece yüzde 1'i kadınların!

Oktar, "Dünyada sadece üç tane kadın devlet başkanı var. Dünyadaki gayrimenkulün sadece yüzde 1'i kadınların. Oysa dünya nüfusunun yüzde 50'sini oluşturuyoruz. Yapacak çok işimiz var" diye konuştu.

Devlet Konukevi'nde sadece mutfağın maliyeti 6.5 milyon TL!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sessiz sedasız taşındığı yeni “Devlet Konukevi” merak uyandırmaya devam ediyor. AOÇ arazisi üzerine yapılan Saray’ın yanında 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen yapının maliyeti ise sırrını koruyor.

Altan Elmas: Devlet imar değişikliğinde oluşan zararları karşılamalı!

KonutDer Yönetim Kurulu Üyesi ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye'deki imar değişiklikleri özellikle Esenyurt'taki imar değişikliğinde oluşan zararların devlet tarafından karşılanması gerektiğini söyledi...

Teknopark İstanbul'da sadece 100 firma yer bulabildi!

Sabiha Gökçen Havalimanı yakınında kurulan Teknopark İstanbul'da bini aşkın şirketten sadece 100 tanesi yer bulabildi

Devlet Konukevinde sadece mutfağın maliyeti 6 5 milyon TL Haberi

Devlet Konukevinde sadece mutfağın maliyeti 6 5 milyon TL

‘O konut da kaçak’


Cumhurbaşkanı’nın yeni adresi olan 250 odalık konutu değerlendiren Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Lüksün ve şatafatın adresi olan o konut da kaçak” dedi.


Candan, “Atatürk’ün mirası olan bu arazi büyükşehir belediyesinden hukuksuz bir şekilde alındı. O yüzden paha biçilemeyecek kadar değerli olan o araziye inşaa edilen o konutun değerini belirlemek çok zor” dedi. Devlet Konukevi olarak adlandırılan yapının Başbakanlık Konutu olarak yapıldığının altını çizen Candan şöyle konuştu:


“Sessizce taşınıyorlar çünkü meşrulaşamamış, kendini ifade edememiş bir durum var. Şu anda ne oranın bir açılış töreni yapılabildi, ne bir temel atma töreni yapılabildi. Bütün hukuksuz süreçler onlarda da bir rahatsızlık durumu yaratıyor ki açılış bile yapamıyorlar oraya.”



Sadece mutfak 6.5 milyon


MUTFAK ÖZEL TASARIM


Erdoğan ailesinin taşındığı konut 2 normal...