16 / 05 / 2024

devlet sarayı

devlet sarayı

CHP Genel Başkan Yardımcıları İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı' ndan cumhurbaşkanlığı sarayı için Meclis araştırması istedi.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Putin'in 9.68 milyar TL'lik sarayı: İçinde yok yok!

Rusya Devlet Başkanı Putin'in karşısına en sık ve güçlü çıkan isimlerden olan Alexei Navalny'nin önceki gün tutuklanmasından sonra bir skandal patladı. Putin'in 1.3 milyar dolarlık (yaklaşık 9.68 milyar TL) sarayının ayrıntıları ortaya çıktı...

Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı!

Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde hayata geçirilen 200 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı.

Van Saray'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Saray ilçesine yapılması planlanan devlet hastanesi için arsası için incelemeler yapıldı. 

Bolivya'nın yeni hükümet sarayının maliyeti 34 milyon dolar!

Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales'in geçen hafta açılışını yaptığı başkent La Paz'daki yeni hükümet sarayı 34 milyon dolara mal oldu. Morales'in saraydaki özel süiti, kamuoyunda tartışmalara neden oldu..

Tekirdağ Saray Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Tekirdağ Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Dr. Mustafa Dönmez ve Mali Hizmetler Başkanı H. Muhsin Kaynar, inşası devam eden Saray Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Devlet Konukevi'nde sadece mutfağın maliyeti 6.5 milyon TL!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sessiz sedasız taşındığı yeni “Devlet Konukevi” merak uyandırmaya devam ediyor. AOÇ arazisi üzerine yapılan Saray’ın yanında 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen yapının maliyeti ise sırrını koruyor.

Filistin'e 13 milyon dolarlık Devlet Başkanlığı Sarayı!

Filistin’de inşa edileceği açıklanan devlet başkanlığı sarayı tartışma başlattı. Sitede “Devlet Başkanlığı Misafir Sarayı” adıyla anılan konutun 27 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacağı belirtildi.

Konya Sarayönü'ne Diyaliz Ünitesi yapılacak!

Sarayönü Hastane Başhekimi Dr. Sinan Bahçacı,Sarayönü Devlet Hastanesi içerisinde 300 metrekarelik bir alan ayırdıklarını buraya altı yataklı diyaliz ünitesi kurmak için çalışma yaptıklarını belirtti.

İşte Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in malikanesi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e ait olduğu iddia edilen mâlikane ilk kez görüntülendi. Havadan çekilen ‘saray’ fotoğrafları ülkede özellikle muhaliflerin büyük tepkisine yol açtı.

Sudan Devlet Başkanı’na da yeni saray inşa edildi!

Türkiye’den sonra Sudan da Çin hükümetinin hibesiyle başkent Hartum’un merkezinden geçen Mavi Nil kıyısına üç katlı saray inşa etti. 4 yılda yapılan sarayın maliyetine ilişkin bir açıklama yapılmadı.

1946 yılında Eminönü'nde İstanbul Ticaret Sarayı inşa edilecekmiş!

1946 yılında dört katlı ve her katta 80 odadan 320 odası olacak olan İstanbul Ticaret Sarayı inşa edilecekmiş. İstanbul'daki bütün ticari devlet daireleri bu saraya taşınacakmış ve 4 milyon liraya mal olacakmış.

Çırağan Sarayı yandı, bitti, küllerinden doğdu!

104 yıl önce 18 Ocak'ta makus talihine ve üzerindeki uğursuzluğa son kez yenik düşüp, yanarak kül olan Çırağan Sarayı bugün artık dünyanın en önemli sanatçı ve devlet adamlarını ağırlıyor. İşte 17. yüzyıldan bugüne Çırağan Sarayı...

devlet sarayı Haberi

devlet sarayı

CHP Genel Başkan Yardımcıları İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığından cumhurbaşkanlığı sarayı için Meclis araştırması istedi. Meclis araştırmasının gerekçe bölümünde, cumhurbaşkanlığı binası olarak kullanılan ve 29 Ekim 2014 tarihinde Cumhurbaşkanı tarafından verilecek resepsiyona ev sahipliği yapacak olan 'ak saray'ın hukuksuz bir imar planına dayalı olarak inşa edilen ve halihazırda iskanı da bulunmayan kaçak bir bina olduğuna dair mahkeme kararları bulunduğu ve meslek odalarının Anayasa Mahkemesine başvuruları olduğu ifade...