19 / 05 / 2024

Devrek Belediyesi ihaleleri

Devrek Belediyesi ihaleleri

Devrek Beledıyesi'nin hayata geçireceği otopark ihalesi, firmaların katılımı ile gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mustafa Semerci nezaretinde Belediye Meclis Salonu'nda yapılan otopark ihalesine 14 firma katıldı.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

Döşemealtı Belediyesi'nden satılık 44 arsa!

Döşemealtı Belediyesi 4 arsanı satışa çıkardı. Satışa çıkan arsaların ihaleleri 4 gün sürecek.

Zonguldak Devrek Meclisi'nde imar konuşuldu!

Zonguldak Devrek Belediyesi tarafın Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi kararı verildi.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kiralama ihaleleri yapıldı.

Rize Belediyesi ihaleleri FETÖ bağlantılı şirkete mi verdi?

Rize'de FETÖ'ye finans sağlayan şirket ve iş adamlarına yönelik hazırlanan iddianamede, belediye ihalelerinin örgüte yakın şirkete verildiği ortaya çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen ihalelere katılan bir firmaya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Zonguldak Devrek'in çehresi değişiyor!

Zonguldak Devrek Belediyesi, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda başlattığı üst yapı çalışmalarıyla Devrek’e yeni bir görünüm kazandırıyor.

Devrek Belediyesi otopark projesinin inşaatı sürüyor!

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilecek olan otopark inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Otoparkın iki katı köylü ürünleri pazarı olarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Zonguldak Devrek Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Devrek Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak yapılan Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Semerci Başkanlığında Meclis Salonunda toplanarak Aralık ayının toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.

Zonguldak Devrek Belediyesi'nin otopark ihalesine 14 firma katıldı!

Devrek Beledıyesi'nin hayata geçireceği otopark ihalesi, firmaların katılımı ile gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mustafa Semerci nezaretinde Belediye Meclis Salonu'nda yapılan otopark ihalesine 14 firma katıldı.

Devrek Belediyesi ihaleleri Haberi

Devrek Belediyesi ihaleleri

Mevcut köylü pazarının olduğu alana inşa edilecek olan otopark. 5 kat üzerine 300 araçlık olarak hayata geçirilecek. Otoparkın iki katı köylü ürünleri pazarı olarak vatandaşların hizmetine sunulacak. İhale sonucu ve yüklenici firma, birkaç gün içinde belediye yetkilileri tarafından açıklanacak Yaklaşık maliyeti 3 milyon 571 bin 67 TL olan ihaleye katılan firmalar ve verdikleri teklifler şöyle: 


1 - Şimşek İnşaat: 2 milyon 290 bin TL 

2- Şengül Karagülmez: 2 milyon 517 bin TL

3- Şevki Özcan-Volkan İnşaat: 2 milyon 705 bin TL 

4- Bilgül İnşaat: 2 milyon 925 bin TL 

5- DMD İnşaat; 3 milyon 199 bin TL 

6- Zonguldak Berat İnşaat: 3 milyon 199 bin 999 TL 

7- Ofter-Erol Özer İnşaat 3 milyon 249 bin TL 

8- Akçelik inşaat: 3 milyon 474 bin TL 

9- Varol İnşaat: 3...