17 / 05 / 2024

Devrek Belediyesinin otopark ihalesine hangi firmalar katıldı

Devrek Belediyesinin otopark ihalesine hangi firmalar katıldı

Devrek Beledıyesi'nin hayata geçireceği otopark ihalesi, firmaların katılımı ile gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mustafa Semerci nezaretinde Belediye Meclis Salonu'nda yapılan otopark ihalesine 14 firma katıldı.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otopark'ın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandıracağı Tam Otomatik Katlı Otopark projesinin inşaatına başladı.

Denizli 15 Mayıs Katlı Otoparkı bugün açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Mayıs Mahallesi’nde inşaatını tamamladığı 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı bu akşam gerçekleştirilecek.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

Ankara Güvenpark'a otopark yapılmasına ilişkin 9 sorun mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Güvenpark'a otopark yapma planlarına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Van Büyükşehir Belediyesi otopark ve 32 dükkanı ihaleye çıkarıyor!

Van Büyükşehir Belediyesinin çok katlı otopark ve 32 adet dükkan satışının 20 Eylül’de ihale yoluyla yapılacağı bildirildi.

Isparta Pirimehmet Otoparkı yaz aylarında açılacak!

Isparta Belediyesinin Pirimehmet Mahallesinde inşa ettiği Pirimehmet Otoparkı'nın inşaatı son sürat devam ediyor. Otoparkın yaz aylarında açılması planlanıyor.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopark sorunu büyükşehir belediyesinin yatırımlarıyla çözülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark inşa ediyor.

Bursa İnegöl Katlı Otopark yeniden ihaleye çıkıyor!

Bursa İnegöl Belediyesinin Eski Alyans Düğün Salonunun olduğu yere yapılması planlanan Katlı Otopark projesi yeniden ihaleye çıkıyor.

Devrek Belediyesi otopark projesinin inşaatı sürüyor!

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilecek olan otopark inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Otoparkın iki katı köylü ürünleri pazarı olarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Zonguldak Devrek Belediyesi'nin otopark ihalesine 14 firma katıldı!

Devrek Beledıyesi'nin hayata geçireceği otopark ihalesi, firmaların katılımı ile gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mustafa Semerci nezaretinde Belediye Meclis Salonu'nda yapılan otopark ihalesine 14 firma katıldı.

Balıkesir Robotik Akıllı Otopark'ın temel inşaatı bitti!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin, şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek "Robotik Akıllı Otopark" projesi kapsamında Kasım ayında başlayan otopark gözle görülür hale geldi.

İzmit Katlı Otopark projesi büyük oranda tamamlandı!

İzmit'te otopark ve kapalı pazar binasının çalışmaları büyük oranda tamamlandı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin,Kadıköy Mahallesi’nde projelendirdiği 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otoparkta son çalışmalar yapılıyor.

Devrek Belediyesinin otopark ihalesine hangi firmalar katıldı Haberi

Devrek Belediyesinin otopark ihalesine hangi firmalar katıldı

Mevcut köylü pazarının olduğu alana inşa edilecek olan otopark. 5 kat üzerine 300 araçlık olarak hayata geçirilecek. Otoparkın iki katı köylü ürünleri pazarı olarak vatandaşların hizmetine sunulacak. İhale sonucu ve yüklenici firma, birkaç gün içinde belediye yetkilileri tarafından açıklanacak Yaklaşık maliyeti 3 milyon 571 bin 67 TL olan ihaleye katılan firmalar ve verdikleri teklifler şöyle: 


1 - Şimşek İnşaat: 2 milyon 290 bin TL 

2- Şengül Karagülmez: 2 milyon 517 bin TL

3- Şevki Özcan-Volkan İnşaat: 2 milyon 705 bin TL 

4- Bilgül İnşaat: 2 milyon 925 bin TL 

5- DMD İnşaat; 3 milyon 199 bin TL 

6- Zonguldak Berat İnşaat: 3 milyon 199 bin 999 TL 

7- Ofter-Erol Özer İnşaat 3 milyon 249 bin TL 

8- Akçelik inşaat: 3 milyon 474 bin TL 

9- Varol İnşaat: 3...