02 / 05 / 2024

devremülk aidatı ne kadar olmalı

devremülk aidatı ne kadar olmalı

Tatilcilerin korkulu rüyası haline gelen devre mülk vurguncularının son tuzağı aidat oldu. Yılda bir hafta kullandıkları daireler için bin TL'den fazla aidat ödeyen tüketicilerin mağduriyeti büyüyor.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Kasım ayına özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları 18 Kasım 2022...

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla Antalya Kepez'de inşa edilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi son zamanlarda ÇED raporuyla gündemde sık sık yer almıştı. Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Kızılbük GYO'dan 790.7 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Kızılbük Wellness Resort projesinde bugüne kadar 8 bin 473 adet devremülk satışı (ön satış) gerçekleştirildi.

İnşaatı başlamayan devremülk için ne yapılabilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''inşaatı başlamayan devremülk'' konulu soruyu yanıtladı.

Körfez GYO Güre Tesisi'nde 10 bin TL'ye devremülk!

Balıkesir Edremit ilçesi, Güre Köyü, Ilıca mevkiinde hayata geçen Güre Tesisi'nde toplam 301 daire inşa edilecek. Tesiste yer alan daireler devremülk sisteminde satışa sunulacak.

Arap yatırımcısı Ankara Ayaş'a devremülk tesisi yapacak!

Ankara'nın Ayaş ilçesinin tarihi meydanından başlayacak yenileme çalışmalarına, Suudi iş adamları da termal devremülk projesiyle dahil oldu. Ayaş'a gelerek, devremülk tesis yapılması konusundaki planlarını Belediye Başkanı Taşan ile paylaştı.

Balıkesir Yaşam Termal Tatil Köyü'nde 13 bin TL'ye devremülk!

Balıkesir'in Gömeç ilçesi Karaağaç mevkiinde hayata geçirilen Yaşam Termal Tatil Köyü'nde yıllık 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. Ömür boyu tapulu devremülk dairelerin yer aldığı tesiste devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aksaray Kent Termal'de satılık devremülk!

Aksaray'ın Gülağaç ilçesi Hamamyolu mevkiinde hayata geçen Kent Termal Tesisleri 44 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Otel ve devremülk dairelerden meydana gelen Kent Termal'de 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri mevcut.

Ihlara Termal Tesis Aksaray devremülk fiyatları

Aksaray Güzelyurt ilçesinin Yaprakhisar Köyü'nde hayata geçen Ihlara Termal Tatil Köyü'de 10 yıllık devremülk daire sahibi olunabiliyor. Termal tesis birbirinden bağımsız 30 farklı binadan oluşuyor.

Çiftehan Termal Tesisleri Niğde devremülk fiyatları!

Çiftehan Termal Tesisleri Niğde'nin Ulukışla ilçesinde hayata geçirildi. 2 etap halinde inşa edilen Çiftehan Termal Tesisleri Niğde devremülk fiyatları şöyle:

Aksaray Ihlara Termal Tatil Köyü'nde 4 bin TL'ye devremülk!

Ihlara Termal Tatil Köyü 10 yıllık devremülk daireler 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Aksaray Güzelyurt'ta yer alan devremülkte 110 adet apart daire mevcut.

devremülk aidatı ne kadar olmalı Haberi

devremülk aidatı ne kadar olmalı

Tatilcilerin korkulu rüyası haline gelen devre mülk dolandırıcılığında sınır tanınmıyor. Çeşitli hile ve oyunlarla tüketicinin gözünü boyayarak satış yapılan devre mülklerde taksitten kurtulan tüketici, bu kez aidat tuzağıyla karşı karşıya bırakılıyor. Yılda bir hafta kalacak tatilciden yıllık 400 TL'den başlayıp bin liraya kadar uzanan aidat ücretleri alınıyor. Bir daireyi 24 kişiye satan uyanıklar, yılda daire başına 9 bin 600 TL'lik aidat geliri elde ediyor. Bir apartmanda 10 daire olduğu düşünüldüğünde bu para 90 bin TL'yi geçiyor. Bu yolla ciddi bir gelir elde eden devre mülk vurguncuları, topladıkları parayla ne yaptıklarına dair bilgi, belge ve faturayı da tüketiciye vermiyor. 


KÜÇÜK PUNTOLARLA YAZILIYOR 


Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Başkan Yardımcısı Ruhi Orhan, devre mülk alanında çok şikâyet aldıklarını söyledi. Orhan, "Devre mülk satışı bile...