03 / 05 / 2024

devri tatil fırsatları

devri tatil fırsatları

2 yıldır faaliyetini sürdüren projede toplam 184 adet oda yer alıyor. Akçakoca SKY Tower Hotel kampanya dahilinde 6 yıl boyunca, her yıl her şey dahil imkanlar ile tatil yapılabiliyor.

Yazlık konut piyasasında sıcak fırsatlar!

Tapucom kurucu ortağı Erşahin, yazlık konutlardaki yatırım fırsatlarına dikkat çekerek "Didim, Bodrum ve Kaş gibi tatil lokasyonlarında yer alan yazlık konutlar geçtiğimiz 4 yılda alıcısına yüzde 120’ye varan oranlarda kazanç sağladı." dedi...

Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları tatil yapılacak dönemlere göre farklılık gösteriyor. 24 ay vade fırsatı sağlayan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı!

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca her yıl 1 hafta olmak üzere her şey dahil tatil yapılabiliyor. E7 Grup imzası taşıyan projede fiyatlar dönemlere göre farklılık gösteriyor.

SKY Tower Hotel'de Devri Tatil fırsatı! 6 yıl her şey dahil tatil!

Her şey dahil 6 yıl istenilen dönem ve haftada tatil fırsatı sunan SKY Tower Hotel'de her dönem beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olmak üzere 4 farklı renkle belirtiliyor.

SKY Tower Hotel'de Devri Tatil fırsatıyla 6 yıl her şey dahil tatil!

Düzce Akçakoca'da yer alan SKY Tower Hotel projesi kapsamında Devri Tatil fırsatı sunuluyor. 6 yıl her şey dahil tatil fırsatını renklerden belirlenen dönemlerde kullanabiliyorsunuz.

E7 Grup SKY Tower Hotel'de 6 yıl her şey dahil Devri Tatil fırsatı!

Devri Tatil fırsatı sunulan E7 Grup SKY Tower Hotel projesinde tatil dönemleri beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak tasarlandı. Projede 6 yıl her şey dahil tatil sunuluyor.

SKY Tower Hotel Akçakoca'da 6 yıl her şey dahil Devri Tatil fırsatı!

Satın alınan dönemlerin beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak belirlendiği SKY Tower Hotel Akçakoca projesinde 6 yıl her şey dahil Devri Tatil fırsatı sunuluyor.

Akçakoca SKY Tower Hotel'de Devri Tatil fırsatıyla her şey dahil 6 yıl tatil!

Her şey dahil 6 yıl istenilen dönem ve haftada tatil fırsatı sunan Akçakoca SKY Tower Hotel projesinde Devri Tatil imkanı sağlanıyor. Projede her dönem bir renkle belirlendi.

SKY Tower Hotel Akçakoca'da her şey dahil 6 yıl Devri Tatil!

Her şey dahil 6 yıl Devri Tatil fırsatı sunulan SKY Tower Hotel Akçakoca projesinde her dönem farklı renkle belirtilmiş durumda. Projede 4 farklı dönem bulunuyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca'da her şey dahil Devri Tatil fırsatı!

2 yıldır faaliyetini sürdüren SKY Tower Hotel Akçakoca projesi kapsamında her şey dahil 6 yıl istenilen dönem ve haftada tatil imkanı sunuluyor. Projede Devri Tatil imkanı da sağlıyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca'da 6 yıl istenilen dönemde her şey dahil tatil!

6 yıl boyunca, her yıl istenilen dönemde Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde tatiller her şey dahil olarak yürütülüyor. Devri Tatil fırsatları sunan Sky Tower Hotel 2 yıldır faaliyetini sürdürüyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca'da 6 yıl boyunca Devri Tatil fırsatı!

6 yıl boyunca, her yıl istenilen dönem ve hafta içerisinde, her şey dahil imkanlar ile tatil yapılan Sky Tower Hotel projesinde Devri Tatil fırsatları devam ediyor.

Kentsel dönüşüm ile kaçan fırsatlar yakalanmalı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Kentsel dönüşümü sadece hak sahibinin de günü kurtardığı bir faaliyet olarak değil, şehirde kaçırmış olduğumuz fırsatları yakalayabilmek adına değerlendirmemiz lazım" dedi..

devri tatil fırsatları Haberi

devri tatil fırsatları

Akçakoca SKY Tower Hotel projesi içerisinde toplam 184 adet oda yer alıyor. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 2 yıldır faaliyetini sürdürüyor. 


Sosyal alanları içerisinde projede kongre alanları, mini futbol sahası, toplantı alanları, tenis kortu, masa tenisi, mini basketbol sahası, bilardo, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları bulunuyor.


Akçakoca SKY Tower Hotel projesinde fiyatlar sezonlara göre değişiklik gösteriyor. 

- Kırmızı dönem yaz sezonunu, 

- Beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, 

- Mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, 

- Sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri kapsıyor. 


Akçakoca SKY Tower Hotel kampanya dahilinde 6 yıl boyunca, her yıl istenilen dönem ve hafta içerisinde, her şey dahil imkanlar ile 8 gün 7...