06 / 07 / 2024

Devriş Oral

Devriş Oral

Su Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Devriş Oral ve Ömer Tunçay Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 150 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi'nde kuruldu.

Su Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Su Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Devriş Oral ve Ömer Tunçay Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 150 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi'nde kuruldu.

Kooperatif yönetim devri!

1163 sayılı Kanun gereğince bir kooperatif en az 7 ortak tarafından imzalanacak ana sözleşme ile kuruluyor. Ana sözleşmedeki imzaların noterce onaylanması gerekiyor. Peki, kooperatif yönetim devredilebilir mi? Kooperatif yönetim devri nasıl olur?

Kooperatif üyelik devri nasıl olur?

Genellikle konut inşaatı yapmak için bir araya gelen kooperatifler en az 7 ortak tarafından imzalanacak ana sözleşme ile kuruluyor. Peki, kooperatif kurulduktan sonra üyelerden biri üyeliğini devredebilir mi? Kooperatif üyelik devri nasıl olur?

Oturma hakkının devri!

Oturma hakkı, bir gayrimenkulün tamamının ya da bir kısmında kullanılabilen hak olarak karşımıza çıkıyor. Peki, oturma hakkı devredilebilir mi? İşte, oturma hakkının devri!

Tarımsal arazilerin mülkiyetinin devri şartları!

Tarımsal arazilerin korunması amacı ile 5403 sayılı kanun ile tarımsal arazilerinin mülkiyetinin devri kısıtlanıyor. Peki, tarımsal arazilerin mülkiyetinin devri nasıl olur? İşte tarımsal arazilerin mülkiyetinin devri şartları..

Tarımsal arazilerin devri 2015!

Tarım arazileri; Toprak, topografya ve iklimsel özellikleri tarımsal üretim için uygun olup, hâlihazırda tarımsal üretim yapılan veya yapılmaya uygun olan araziler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, tarımsal arazilerin devri 2015 nasıl olur?

İntifa hakkı devri nasıl olur?

Taşınırlar, taşınmazlar, haklar veya bir malvarlığı üzerinde intifa hakkı kurulabiliyor. Peki, intifa hakkı devredilebilir mi? İntifa hakkı devri nasıl olur?

Mirasa konu tarımsal arazilerin devri!

5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ve yönetmelikleri gereğince, mirasa konu tarımsal arazi ve yeter gelirli tarımsal arazilerde mülkiyetin devri esas oluyor. Peki, mirasa konu tarımsal arazilerin devri nasıl olur?

Miras kalan tarım arazilerinin devri!

Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan kanun gereğince miras kalan tarım arazilerinin devirlerinin Ağustos ayı sonuna kadar tamamlanmadı gerekiyor. İşte miras kalan tarım arazilerinin devri süreci..

Kat mülkiyetinin devri mecburiyeti nedir?

Kat Mülkiyeti Kanunu, kat maliklerine birtakım hak ve sorumluluklar yüklüyor. Malikin sorumluluklarını yerine getirmemesi halinde, bir diğer malikin "kat mülkiyetinin devri mecburiyeti" hakkı doğabiliyor. Peki, kat mülkiyetinin devri mecburiyeti nedir?

İpotekli taşınmazın devri nasıl yapılır?

İpotek, borçlunun borcu nedeni ile sahip olduğu veya olmadığı teminat olarak gösterilen taşınmaz üzerinde kuruluyor. Peki ipotekli taşınmaz mal başkasına devredilebilir mi? İpotekli taşınmazın devri nasıl yapılır?

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası!

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası ile 6 yıl her şey dahil imkanı sağlanıyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay taksit uygulanıyor.

Sky Tower Hotel Devri Tatil ödeme planı!

Sky Tower Hotel Devri Tatil ödeme planı kapsamında 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Toplamda 184 oda kapasitesine sahip olan projede 2 kişilik aile için tatil fiyatları 8 bin 900 TL'den başlıyor.

Devriş Oral Haberi

Devriş Oral

Su Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Devriş Oral ve Ömer Tunçay Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 150 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi'nde kuruldu. 


Su Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...