05 / 05 / 2024

Devteşti

Devteşti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, bu yıl Maşuk, Devteşti, Ahmet Yesevi ve Karşıyaka'da 48 kilometrelik doğalgaz hattı çekileceğini söyledi.

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa'ya yeni millet bahçeleri müjdesi!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat14:00'te yapılacak.

Halidiye'de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Haliliye Belediyesi, Ahmet Yesevi ve Devteşti mahallelerindeki yol yapım ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Adana Haliliye yeni yollara kavuşuyor!

Her geçen gün yeni bir yola daha kavuşan Haliliye İlçesi, yükseltiler indirilerek açılan yepyeni yollara Devteşti Mahallesi'nde kavuşuyor.

Şanlıurfa Devteşti -Bozova bağlantı yolunda çalışmalar başladı!

Kent merkezi ve ilçelerde yol yapım çalışmaları için tüm ekiplerini seferber eden Büyükşehir Belediyesi, son olarak Devteşti -Bozova bağlantı yolunda bakım ve onarım çalışması başlattı.

Şanlıurfa Devteşti-Bozova bağlantı yolu onarılıyor!

Kent merkezi ve ilçelerde yol yapım çalışmaları için tüm ekiplerini seferber eden Büyükşehir Belediyesi, son olarak Devteşti -Bozova bağlantı yolunda bakım ve onarım çalışması başlattı.

Şanlıurfa Devteşti Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi'nin her ilçeye yapacağı semt pazarının projesinin ilkini Haliliye İlçesinde Devteşti Mahallesinde törenle vatandaşların hizmetine açtı.

Şanlıurfa Devteşti Semt Pazarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye yapacağı semt pazarının projesinin ilkini Haliliye İlçesinde Devteşti Mahallesinde yapımını tamamladığı Devteşti Semt Pazarını törenle hizmete açıyor.

Şanlıurfa Devteşti çok amaçlı semt pazarı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Devteşti mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı semt pazarı vatandaşların hizmetine açıldı.

Devteşti Semt Pazarı tamamlandı!

4 bin metrekare üzerine inşa edilerek vatandaşları ve pazar esnafını olumsuz hava şartlarına koruyan ve düzenli bir şekilde alışveriş imkanı sağlayan Devteşti Semt Pazarı hizmete girmesiyle takdir topladı.

Şanlıurfa Haliliye'de yollar yenileniyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Haliliye'de yol yapım ve açma çalışmaları tamamlandı!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kent merkezinde Sırrın, Devteşti ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde yaptığı yol yapım ve yol açma çalışmaları ile vatandaşın takdirini kazandı.

Benim Hayatım merkezinin açılış programı gerçekleşti!

Avrupa Birliği Suriye Bölgesel Güven Fonu (Madad) tarafından finanse edilen ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) ve RET işbirliğiyle Devteşti Mahallesinde hayata geçirilen "Benim Hayatım" adlı merkezi açıldı.

Devteşti Haberi

Devteşti

Güvenç, Büyükşehir belediye toplantı salonunda AKSA Doğalgaz yöneticileri üe bir araya gelerek Şanlıurfa'da yapılan ve yapılacak olan doğalgaz çalışması hakkında bilgi aldı. 


Toplantının ardından açıklama yapan Güvenç, büyükşehirin girişimleri ve söz konusu firmanın özenli çalışmasıyla birlikte yatırım programının arttırılmasını sağladıklarını söyledi. 

Kentte doğal gaz ağının her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Güvenç, "Bu yıl inşallah Siverek, Maşuk, Devteşti, Ahmet Yesevi ve Karşıyaka'da 48 kilometre doğalgaz hattı çekilecek. 


Ayrıca Haşimiye, Divanyolu ve Akarbaşı'nda yaptığımız çalışmalarda bunun dışında. İnşallah yine bu yıl içinde TOKİ Batıkent bölgesinde hazırlıkları başlatarak gelecek yıl içinde tamamlayacağız" dedi Doğalgaz döşenen yerlerde izinsiz kazı yapılmasın Başkan Güvenç, doğalgaz döşenen yerlerde vatandaşın kesinlikle izinsiz kazı yapmamasının aksi takdirde büyük tehlike ile karşı karşıya kalabileceklerini vurguladı. Kazı yapmak isteyenlerin mutlaka büyükşehir ile...