06 / 05 / 2024

deyaar gayrimenkul

deyaar gayrimenkul

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş, 21 milyon dolar bedelle Alarko Deyaar Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.' nin yüzde 50'sini aldı. Alarko'nun yazılı açıklaması haberimizde...

Midtown Selenium by Deyaar'da daire teslimleri başladı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme markalarından olan Dubai merkezli Deyaar iş birliği ile Dubai’de yükselen Midtown projesinde teslimler tüm hızıyla sürüyor...

Deyaar Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Deyaar Group Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 390 bin TL sermaye bedeli ile Donia Samy H.S. Ahmed ve Mahmoud Ahmed Y Weshani ortaklığında kuruldu. 

Midtown Selenium by Deyaar 2019'da teslim edilecek!

Aşçıoğlu, dünya çapında gayrimenkul sektörünün ilgi odağı olan Dubai’deki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile yeni bir hayat sunuyor

Midtown Selenium by Deyaar'da 19 bin 900 dolar peşinatla!

Aşçıoğlu, dünya çapında gayrimenkul sektörünün ilgi odağı Dubai’deki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile hem yeni bir yaşam sunuyor hem de yatırımcılarına kazandırıyor.

Aşçıoğlu ile Deyaar, Midtown projesinde ortaklık yapacak!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Deyaar ile bir "ortaklık anlaşması" imzaladı. 3 milyar dolarlık projede metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Aşçıoğlu, Deyaar ile Midtown projesini geliştirecek!

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye'yi global çapta temsil eden Aşçıoğlu, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklıkla Midtown projesini geliştirecek.

Aşçıoğlu İnşaat, Deyaar İle Midtown projesine başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye'yi global çapta temsil eden Aşçıoğlu, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının detaylarını Dubai Cityscape 2015 Fuarı'nda aktardı.

Aşçıoğlu, Deyaar ile Midtown projesinde ortaklık yapacak!

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye'yi global çapta temsil eden Aşçıoğlu, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının detaylarını Dubai Cityscape 2015 Fuarı'nda aktardı.

Aşçıoğlu Deyaar ile ortaklık imzaladı!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Aşçıoğlu Grubu, Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile 'ortaklık anlaşması' imzaladı. Grup, Dubai devi Deyaar ile birlikte mega projeler hayata geçirmeyi planlıyor.

Aşçıoğlu İnşaat, Dubaili Deyaar ile ortak oldu!

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme kuruluşlarından Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirliklerinin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Aşçıoğlu gücünü Dubaili Deyaar ile birleştirdi!

Selenium markalı projeleriyle tanınan Türkiye’nin köklü gayrimenkul geliştirme kuruluşlarından Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Aşçıoğlu ve Deyaar Grubu ortak projeler geliştirecek!

SELENIUM markalı projeleriyle tanınan Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

deyaar gayrimenkul Haberi

deyaar gayrimenkul


Alarko'dan yapılan açıklama şöyle:


Bağlı ortaklıklarımızdan Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin iştiraklerinden Alarko Deyaar Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.' nin sermayesi 55.225.374 TL azaltıldıktan ve olağanüstü yedeklerden 19.690.894,33 TL temettü dağıtıldıktan sonra; hisselerinin % 50' sinin, ABD Doları kurunun 2,05 TL' yi aşmaması şartıyla 20.961.105 ABD Doları bedelle Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. tarafından satın alınmasına karar verilmiştir. Konuya ilişkin işlemler...