23 / 05 / 2024

DG Yapının sahibi kim

DG Yapının sahibi kim

Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, Oflu Hocanın Şifresi 2 filminin galasında inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Güloğlu, “İnşaat çalışmalarıdevam ediyor, ben onu sağlam bir ekibe bıraktım. Biraz daha butik işler yapıyoruz DG Yapı olarak." dedi.

Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız! Peki bunun bedelini kim öder?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten 'Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız!' diyerek bunun bedelini kimlerin ödediğini açıkladı. İşte o paylaşım...

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Antalya'da 105 kaçak yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi!

Antalya'da müfettişler, özellikle denize yakın hazine arazilerinde hak sahibi olmak için 1 Ocak 2018 sonrasında yapıldığı tespit edilen 105 kaçak yapının Yapı Kayıt Belgesi'ni iptal etti. 

Sütlüce’de yıkılan binanın sahibi Arda Turan'a dava açacak!

Sütlüce’de temel kazısı sonucunda çöken binanı sahibi Mesut Ertürk, kazı yapılan arsanın sahibi Arda Turan’a sitem ederek, ''Arda aramazsa dava açacağız'' dedi.

Ege Yapı’nın internet sitesine Üstün Başarı Ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, yenilenen kurumsal internet sitesiyle önemli bir uluslararası ödülün sahibi olarak Interactive Media Awards 2016’da “Gayrimenkul” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan gözaltına alındı!

Dün yapılan Akfa Holding merkezli operasyon kapsamında önemli bir isim daha gözaltına alındı. Gözaltı listesinde adı bulunan Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan da gözaltına alındı.

Yapının mimarlık hizmetlerine esas olan sınıfı nedir?

Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri Şartnamesi gereğince mimarlık ve mühendislik hizmet bedelleri yapı sınıfına göre tespit ediliyor. Peki, yapının mimarlık hizmetlerine esas olan sınıfı nedir?

Çınaroğlu Mimarlık her yapının tasarımını gerçekleştirecek!

İzmir Ayrancılar Mahallesi'nde hizmete giren Çınaroğlu Mimarlık, Ayrancılar'ın değil tüm Torbalı'nın mimari yapısını kâğıda dökecek. Barış Manço Caddesi üzerindeki işletmede, konut tasarımlarının yanı sıra her türlü yapının tasarımı gerçekleştirecek.

Van depreminde yıkılan apartmanın sahibi Nezir Baş için hapis istemi!

Van'da 5 yıl önce yaşanan 7,2 büyüklüğündeki depremde yıkılan ve 20 kişinin hayatını kaybettiği apartmanın sahibi hakkında 22,5 yıl hapis cezası istendi.

Ant Yapı'nın rezidanslarına Endonezyalı yönetici!

Otel yöneticiliği alanında bugüne kadar yer aldığı projelerle adını dünyaya duyuran Endonezyalı Cyril Warsono, Ant Yapı’nın Fraser Place Antasya ve Fraser Place Anthill Istanbul projelerinin yöneticiliğini üstlendi.

Arıkan Yapı'nın acı günü! İbrahim Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın kurucusu İbrahim Arıkan vefat etti. Cenazesi 4 Şubat Perşembe günü (yarın) Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilecek. Arıkan Yapı taziye ilanı yayınlattı.

Uzunal Tau Yapı'nın Kadıköy'deki projelerine metro etkisi!

Uzunal Tau Yapı'nın Kadıköy'de yapacağı projelerine metro etkisi geldi. Anadolu Yakası'nda yapımı planlanan yeni metro hattının durakları Uzunal Tau Yapı'nın yapımına başlayacağı iki yeni projesinin önünden geçiyor.

DG Yapının sahibi kim Haberi

DG Yapının sahibi kim

Uzun bir zamandır ortalarda görünmeyen şarkıcı Davut Güloğlu, Oflu Hocanın Şifresi 2 filminin galasında inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Davut Güloğlu, “5 yıldır albüme ara vermiştik. Şimdi Polat Yağcı ile çalışıyoruz, 1, 5 yıldır üzerindeyiz. Çok güzel bir albüm geliyor” dedi ve inşaat işleriyle müziği bir arada yürüttüğünü söyleyerek…


“İnşaat çalışmaları da devam ediyor, ben onu sağlam bir ekibe bıraktım. Biraz daha butik işler yapıyoruz DG Yapı olarak. Biz Karadenizliyiz, göbekten var bizde bu işler, ticaret ve inşaat. Müziği etkilemedi daha beter kamçıladı, inşaatlara çıkıp daha güzel söylüyoruz” şeklinde...