02 / 05 / 2024

dhl konya ofisi

dhl konya ofisi

Bölgedeki ilk satış faaliyetlerine dokuz yıl önce Ankara satış ekibiyle başlayan Dhl Global Forwarding Konya da ilk ofisini açtı...

Çiftçiler dikkat! Buğday fiyatları kaç lira oldu? TMO, Konya ve Edirne Ticaret Borsası 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Buğday fiyatları, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin açıkladığı buğday alım fiyatlarından yüksek seviyelerde seyrediyor. Buğdaydaki artış geçen hafta da sürerken, arpa fiyatları bir nebze geri çekildi. Peki buğday fiyatları kaç lira oldu? TMO, Konya ve Edirne Ticaret Borsası 14 Haziran 2022 fiyat listesi..

Konya'da 17.3 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Konya Şube Müdürlüğü, Konya'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 17 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 3.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Konya Cihanbeyli Yeniceoba'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 3 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 32.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Toprak Mahsülleri Ofisi konya Şube Müdürlüğü'ne ait olan 3 adet arsa toplamda 32 milyon 312 bin TL bedel ile satışa çıkarılıyor.

Zermeram Konya Evleri satış ofisi!

Konya Meram'da hayata geçirilen Zermeram projesi 1.077 konuttan meydana geliyor. Zermeram Konya Evleri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Marina Ankara için Konya'da tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, başkent Ankara'da önemli bir proje hayata geçiriyor. Türkiye'nin temalı en büyük 2 bin 550 konutluk projesi olan Marina Ankara için Konya'da bir tanıtım ofisi açıldı.

Konya Tema Şehir satış ofisine ödül!

Arkiteam Mimarlık, başarısını İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da taçlandırdı. Mimarlık ofisi, dünyanın en büyük tasarım yarışmasından Konya’da hayata geçirilecek Tema Şehir projesinin satış ofisine ödül kazandırdı.

OMV Petrol Ofisi'nden 6 ilde satılık 8 gayrimenkul!

OMV Petrol Ofisi İstanbul, Rize, Çanakkale, Bursa, Eskişehir ve Konya'da bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. Toplam 6 ilde satışa çıkan gayrimenkullerin satışı kapalı zarf ve pazarlık usulüyle gerçekleşecek.

Zer Meram Seha Yapı satış ofisi!

Zer Meram Seha Yapı satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1.071 konutluk Zermeram Konya projesinde fiyatlar 295 bin liradan başlayarak değişiyor...

Sadık Asaf Sametoğlu: Konya'da emlakçı algısını değiştiriyoruz!

Dünyanın en çok satış yapan gayrimenkul ofisi olan RE/MAX’ın Konya’daki adresi RE/MAX Ekinox Brokerı Sadık Asaf Sametoğlu, “Konya’da ‘Emlakçılar tekin insanlar değildir’ algısını yıkacağız” dedi.

Konya Zermeram satış ofisi!

Konya Zermeram satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Seha Yapı imzasını taşıyan Zermeram Konya projesinde 1.077 adet konut inşa edilecek...

Konya Meram'da kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka, Dr. Ziya Barlas ve Fahrunnisa Mahalleleri’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarının takip edileceği kentsel dönüşüm ofisi hizmete açıldı.

Elmar Towers satış ofisi!

Elmar Towers satış ofisi telefon numarası 444 8 388 olarak belirlendi. Toplam 803 adet daireden oluşan proje Konya Yolu, Eskişehir Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesişim noktasında yer alıyor.

dhl konya ofisi Haberi

dhl konya ofisi


Deutsche Post DHL bünyesindeki hava ve deniz taşımacılığı uzmanı, DHL Global Forwarding Konya’da ofis açtı. 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan  DHL Orta, Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölge Müdürü Semanur Karaduman, Konya, aynı anda birçok alanda faaliyet gösteren sektörleri içerisinde barındırıyor. Konya'daki gelişmiş sektörlerin başında otomotiv yan sanayi ve makine sanayi geliyor. Ziraat alet makineleri imalat sanayi, döküm sanayi, plastik boya ve kimya sanayi, inşaat malzemeleri sanayi, kağıt ve ambalaj sanayi, gıda ve buna benzer pek çok alanda gelişmiş ve sektörel anlamda çeşitlilik gösteren bir yapıya sahip. Üretim üssü görünümündeki Konya'da ihracatın zenginliği bizler için son derece değerli. Konya için rahatlıkla zengin bir sanayi merkezi  diyebiliriz.


 İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Bursa, Kayseri, Gaziantep, Samsun ofislerimizin yanı sıra Konya'da varlığımızı...