28 / 04 / 2024

dhmi TARKİM hangarları

dhmi TARKİM hangarları

Atatürk ve Adana Havalimanlarında bulunan Tarkim Havacılığa ait hangarlara el konulmasının ardından Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) hangarların teslim alındığını açıkladı.

DHMİ 11 asistan ve 61 stajyer hava trafik kontrolörü alıyor! Başvurular başladı! KPSS'den 70 puan alanlara müjde! 

DHMİ Genel Müdürlüğünün taşra birimlerinde görevlendirilmek amacıyla 11 asistan ile 61 stajyer hava trafik kontrolörü alımı yapılacak. Başvurular resmen başladı. İşte detaylar...

DHMİ’den son dakika personel alımı kararı! Resmen belli oldu! Tek tek açıklanan kadrolara hemen bakın!

DHMİ, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilanda tüm kadrolar ve başvuru şartları bir bir belli oldu.

DHMİ 196 memur alımı yapacağını duyurdu! KPSS şartı yok! Memur olmak isteyenler müjde!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) kendi bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 196 memur alımı yapacağını açıkladı. KPSS şartı yok! Memur olmak isteyenler müjde!

SGK, TCDD, DHMİ ve AFAD memur alımı yapacağını duyurdu! En az lise mezunu! Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın

Kamuya memur alımları süreci başlıyor. TCDD, DHMİ AFAD ve SGK gibi kamu kurumları lise, önlisans ve lisans olmak üzere 500 kamu personeli alımı yapacak. Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın.

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

Yunus Emre Ayözen DHMİ Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Yunus Emre Ayözen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yayınladığı kararnameyle DHMİ Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

DHMİ, TARKİM'e ait hangarları teslim aldı!

Atatürk ve Adana Havalimanlarında bulunan Tarkim Havacılığa ait hangarlara el konulmasının ardından Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) hangarların teslim alındığını açıkladı.

Batman'da Tekel'e ait hangarların satışında belirsizlik yaşanıyor!

Tekel’e ait tekstil kentteki hangarlar ile taşınmazlara henüz çözüm bulunmadığını söyleyen İbrahim Halil Kırşan; “Formül bulamadık. Böyle giderse tesisler eğitim yuvasına gidebilir” dedi.

Batman'ın 3 ilçesindeki tekel hangarları ve gayrimenkuller ihaleye çıktı!

Özelleştirme İdaresi’nin iki kez ihaleye çıkardığı ve tekstil firmalarının da aralarında bulunduğu 7 şirket, kapatılan Tekel’in taşınmaz mallar ile hangarlarına talipli. Üçünce kez ihaleye çıkan gayrimenkullerde yatırım yapan tekstilciler, öncelik istiyor

DHMİ Genel Müdürü Funda M. Ocak oldu!

Görevden alınan DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal'ın yerine, vekâleten yardımcısı Funda M. Ocak getirildi. Ocak 10 Eylül 2012'den bu yana DHMİ yönetim kurulunda görev yapıyor.

DHMİ Antalya Havalimanı pat sahaları onarım işi 30 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, DHMİ Antalya Havalimanı pat sahaları onarım işini 30 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te ihaleye çıkaracak. Onarım işi toplam 45 gün sürecek.

DHMİ Genel Müdürlüğü 30 proje için 456 milyon lira harcayacak!

DHMİ Genel Müdürlüğü, 2 milyar 267 milyon 779 bin lira tutarındaki 30 proje üzerinde çalışacak. Söz konusu projeler için geçen yıl 994 milyon 958 bin lira harcayan DHMİ, bu yıl projeleri hayata geçirmek için 456 milyon lira harcama yapacak.

TAV İnşaat, Cidde'de 800 milyon dolarlık hangar ihalesi kazandı 2.5 yılda bitirecek!

Türkiye ve bölge ülkelerinde gerçekleştirdiği havalimanı projeleriyle büyüyen TAV İnşaat, son olarak Cidde'deki King Abdul Aziz Uluslararası Havalimanı'nda yapılacak bakım onarım hangarları ihalesini kazandı

dhmi TARKİM hangarları Haberi

dhmi TARKİM hangarları

Konuyla ilgili olarak Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) resmi internet sitesi üzeriden şu açıklamayı yaptı: “Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık Anonim Şirketine ait Atatürk ve Adana Havalimanlarında bulunan hangarlar için ilgili firma ile DHMİ Genel Müdürlüğümüz arasında akdedilen sözleşmeler iptal edilmiştir.


667 sayılı KHK'nın 8. Maddesine istinaden DHMİ Genel Müdürlüğümüz ile Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık Anonim Şirketi arasında akdedilmiş bulunan tüm sözleşmeler için resen iptal kararı alınmıştır. Bu karar 26 Eylül 2016 tarihinde anılan şirkete tebliğ edilmiş ve hangarlar teslim alınmıştır. Daha sonra kapatılan İstanbul ve Adana'daki hangar ve ofisler güvenlik görevlilerince emniyete alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


UÇAKLARDA ARAMALAR YAPILMIŞTI

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlarda Fetullahçı Terör Örgütü (FETO) ile bağlantısı olduğu iddia edilen ve yurt dışına...