15 / 05 / 2024

Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Ateş tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta İstanbul İl'i, Şile, Çavuş Mahallesi, Aydınlık Sokak'ta kuruldu.

2+1 ev 339 bin TL'den başlıyor! Prefabrik evlerde kampanya! 

Betonarme evlere göre kısa sürede inşa edilen prefabrik evler kampanyalı fiyatlarla satışa sunuldu. Bu kapsamda, 2+1 ev 339 bin 900 TL'den satışa sunuluyor. İşte diğer yapılar ve fiyatları...

Prefabrik evlerde indirim çılgınlığı! 1+1, 2+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar?

Prefabrik yapılar tüm iklim koşullarına göre inşa edilebilirler. Ses ve ısı yalıtıma dair de diğer yapılardan üstün özelliklere sahiptir. Peki Prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler diğer betonarme evlere göre farklı yapılardır. Son dönemin popüler yapılarından olan bu ahşap evleri diğer yapılardan ayıran farklılıklar nelerdir? İşte araştırılan detaylar!

Prefabrik evin tapusu olur mu? Kışın prefabrik ev yapılır mı?

Prefabrik yapılara son dönemde artan ilgi beraberinde bazı soruları da getirmektedir. Prefabrik evler normal betonarme evlere benzemez. Peki prefabrik evler diğer yapılardan hangi özellikleri ile ayrılır? İşte detaylar!

Emö İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Emö İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

DASK başvurusu yapacaklar dikkat! Tazminat miktarı ne kadar olacak?

Deprem bölgesindeki vatandaşlar, hasar gören veya yıkılan evlerin tazminat ödeme sürecini araştırıyor. Konut metrekare bedeli bu yıl için betonarme yapıda 3 bin 16 TL, diğer yapılarda 2 bin 80 TL oldu. Alınacak tazminat miktarı da netleşti.

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Akif Yazgaç tarafından kuruldu.

Bursalı müteahhitler yüksek faiz, enflasyon ve kurdan rahatsız!

Bursa’da inşaat sektörü temsilcileri döviz kurlarında yaşanan düşüşün demir dışında diğer yapı malzemelerine yansımadığını dile getirerek, müteahhitler için sürdürülen işlerde fiyat farkı ve fesih kararnamesi çıkarılması için talepte bulundu.

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Vergi ve Diğer Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun Teklifi!

Vergi ve Diğer Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile esnaf ve sanatkârların vergi borçlarının yeniden yapılandırılması amaçlanıyor. 

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunda değişiklik!

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emre Oktay ve İbrahim Kakşi tarafından kuruldu.

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Ateş tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta İstanbul İl'i, Şile, Çavuş Mahallesi, Aydınlık Sokak'ta kuruldu. 


Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şile, Çavuş Mahallesi, Aydınlık Sokak...