18 / 05 / 2024

Dia Bella araba kampanyası

Dia Bella araba kampanyası

Ahmet Kul İnşaat imzası ile Mimaroba’da hayata geçirilen Dia Bella'da otomobil çekilişleri sonuçlandı... 

Yeni araba alacaklar dikkat! Bu haberi okumadan sakın karar vermeyin!

Bir araba sahibi olmak isteyen vatandaşın çilesi bitmek bilmiyor. Araba fiyatlarıyla ilgili gelen son dakika açıklaması yine moralleri bozdu. Bu kez, sıfır araba bulamayarak ikinci ele yönelen vatandaşa buradan da kötü haber geldi.

 Yeni araba alacaklar dikkat!  Honda Civic 2023 Ocak ayı fiyatları ne kadar?

 2023'e yeni bir araba ile girmek isterseniz, sizi Honda Civic tarafına alalım. Uygun kredi avantajlarını sunan marka siz müşterilerini bekliyor.  Peki 2023 Honda Civic fiyatları ne kadar? İşte detaylar.

Volkswagen araba fiyatları ne kadar oldu? İşte 4 Ocak 2023 Volkswagen fiyatları!

Otomobil markaları 2023’le birlikte sıfır araç fiyatlarını güncellendi. Gelen zamlarla birlikte Volkswagen araba fiyatları ne kadar oldu? İşte 4 Ocak 2023 Volkswagen araç fiyatları!

Herkes bu ortaklığı konuşuyordu! Apple’ın elektrikli araba hamlesinde Mercedes-Benz ve Volvo detayı!

Apple’ın üretim ortağı Foxconn ve Nvidia arasında yeni bir otonom elektrikli araba anlaşması yapıldı. Herkesin konuştuğu ortaklar “artık biz de bu sektördeyiz” diyerek piyasada ses getirmeyi hedefliyor. Ortakların Mercedes-Benz ve Volvo ile de çalışması bekleniyor.

Araba alacaklar elini çabuk tutsun! Bakandan açıklama geldi! 7 gün içinde araba almayan başını taşlara vurur!

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, araba almak için ÖTV indirimi bekleyenlere açıklama yaptı. İşte detaylar!

Ford EcoSport'a indirim geldi! Araba almak isteyenlere müjde! Koşun bakın! Ford EcoSport 19 Aralık 2022 fiyat listesi 

Türkiye'nin en çok sevilen otomobil markası olan Ford'un EcoSport modeline Aralık ayında indirim geldi. Araba almak isteyenler için büyük fırsat doğdu. Ford EcoSport fiyatı ne kadar?  Koşun bakın! İşte Ford EcoSport 19 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Ford Puma'ya aralık ayında 41 bin 800 TL zam geldi! Araba almak isteyenler dikkat! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi

Ford otomobil markasının Puma modeline aralık ayında tam 41 bin 800 TL zam geldi. Araba almak isteyenler araba fiyatlarını araştırırken Ford Puma'nın aralık fiyat listesi görenleri şaşkına çevirdi. Peki Ford Puma ne kadar? İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Araba alacaklar dikkat! Bu fiyata kaçmaz! Ford Fiesta fiyatı ne kadar? Ford Fiesta kaç TL? 6 Aralık 2022 fiyat listesi

Amerikalı otomotiv devi olan Ford'un ülkemizde en çok tercih edilen modeli olan  Fiesta'nın aralık ayı fiyat listesi belli oldu .Araba alacaklar dikkat, bu fiyata kaçmaz! Ford Fiesta fiyatı ne kadar? Ford Fiesta kaç TL? 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

Otomobil fiyatlarına ÖTV rüzgarı! Sıfır araba fiyatlarına ÖTV matrah etkisi! İşte Hyundai, Citroen ve Fiat Egea fiyatlar

Otomobil almak isteyenler, ÖTV matrahın nasıl bir etki uyandıracağı araştırılıyor. Sıfır araba almak isteyenler marka marka otomobil fiyatlarını sorguluyor. İşte Hyundai, Citroen ve Fiat Egea fiyatları!

En çok satan araba hangisi? Türkiye'de en çok satılan araba markası nedir?

2022 yılında en çok satan araba markaları sık araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte 2022 yılında en çok satılan araba markası!

Ev ve araba almak isteyenler kesinlikle bu tarihi bekleyin! İslam Memiş kırmızı kodla uyardı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ev ve araba almak isteyenler için tarih verdi ve üstüne basa basa uyardı. Bu tarihi bekleyin...

Matrah düzenlemesi nedir? ÖTV matrah düzenlemesi sonrası araba fiyatları ne kadar oldu? İşte sıfır araba fiyatları...

Matrah düzenlemesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. ÖTV matrah düzenlemesinden sonra düzenlemenin hangi araçları kapsadığı merak konusu oldu. Peki, ÖTV matrah düzenlemesi hangi araçları kapsıyor? ÖTV matrah düzenlemesi sonrası araba fiyatları ne kadar oldu?

Araba almak isteyenlere son dakika müjdesi! Tek tek hesaplandı! Tam 76 bin 833 TL'lik indirim geldi! Hemen bir bakın!

Araba almak isteyenlere son dakika müjdesi! Fiyatlar tek tek hesaplandı ve bir modele tam 76 bin 833 TL'lik indirim geldi... Hemen siz de bir bakın...

Dia Bella araba kampanyası Haberi

Dia Bella araba kampanyası

Ahmet Kul İnşaat tarafından Mart ayında başlatılan ve Ağustos ayında son bulan kampanyaya Dia Bella'dan ev almış olan 47 kişi katıldı. 15 Eylül'de noter huzurunda ve Milli Piyango İdaresi gözetiminde yapılan çekilişte asil ve yedek talihliler belirlendi. Çekiliş sonucunda iki kişi Volkswagen Polo marka otomobil ikramiyesi kazandı.

“Güzel bir gün” anlamına gelen Dia Bella, 131 adet özel konutu ve 13 adet dükkanı ile Büyükçekmece Mimaroba’nın yeni gözdesi.

Ahmet Kul İnşaat’ın yeni projesi Dia Bella, Mimaroba’da hayata geçiriliyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yanısıra caddeye bakan cephede ticari alanların sıralandığı proje, toplam 3 bloktan oluşuyor. 7985 meterekarelik arsa üzerinde konumlanan projede blokların ortasında özel tasarımlı bir peyzaj alanı bulunuyor.