08 / 05 / 2024

Dialog Renk Gayrimenkul adres 

Dialog Renk Gayrimenkul adres 

Dialog Renk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedrettin Türkmne tarafından kuruldu.

Arma 7 Renk projesinin inşaatına başlandı! 303 konut ve 20 ticari alan geliyor!

Adese Gayrimenkul ve Konya Okkalar İnşaat A.Ş. tarafından, hayata geçirilecek "Arma 7 Renk" projesinin yapı ruhsatları 01.06.2022 tarihinde alınarak inşaat çalışmaları başladı.

Dialog Renk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dialog Renk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedrettin Türkmne tarafından kuruldu.

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu gayrimenkullerinin devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında Konya' nın Seydişehir ilçesinde bulunan 2 adet taşınmazın bulunduğu arsanın ve 7 Renk Projesine ait arsanın tapuların devirleri tamamlandı. 

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

7 Renk Selçuklu haftaya satışta! Yeni proje!

Seha Yapı yeni projesi 7 Renk Selçuklu'yu Konya Selçuklu'da hayata geçiriyor. 7 Renk Selçuklu projesi ilk kez Konya Gayrimenkul Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Renk Gayrimenkul Coldwell Banker bünyesine katıldı!

Çayyolu'ndaki bir gayrimenkul firmasının verdiği davette renkli görüntüler yaşandı. 16 yıldır villa-konut satışıyla ilgilenen Renk Gayrimenkul, dünyanın 1 numaralı markası Coldwell Banker'in bünyesine katılışını partiyle kutladı.

Coldwell Banker Türkiye Renk Ofisi Ankara Çayyolu'nda açıldı!

Ankara'nın caddelerinin Gayrimenkulün Yıldızları Coldwell Banker Türkiye ofisleri ve genel müdürlük çalışanları ile maviye boyandı. Ankara Çayyolu'nda Coldwell Banker Renk Ofisinin açılışı gerçekleşti.

Renk Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir, Kavranoğlu, Coşkun Soykan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Üsküdar, Acıbadem Mahallesi'nde kuruldu.

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Eva Gayrimenkul lisanslı şirketler arasına girdi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş., 23 Mart 2009 tarihi itibarı ile  Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesine alındı

Dialog Renk Gayrimenkul adres  Haberi

Dialog Renk Gayrimenkul adres 

Dialog Renk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedrettin Türkmne tarafından kuruldu.

Dialog Renk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL 1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkân, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4. Emlak konusu ile ilgili danışmanlık hizmetlerinde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6. Konusu ile ilgili her türlü kamu ve özel kuruluş ihalelerine girmek. 7. Her türlü özellikle emlak ve...