22 / 07 / 2024

diasa hangi ülkenin

diasa hangi ülkenin

Fransız Meclisi'nde Ermeni Yasa Tasarısı'nın geçmesi üzerine sosyal medya ve web sayfalarında DIA'nın Fransız markası olarak anılması üzerine DiaSA bir açıklama yapma gereği gördü

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hangi ülkenin ne kadar altın rezervi var? Türkiye kaçıncı sırada?

Altın, birçok ülke için önemli bir yatırım aracıdır. Altın fiyatları genellikle düşük faiz oranları, ekonomik belirsizlik veya politik belirsizlik gibi ekonomik koşullar altında yükselir. Peki hangi ülkenin ne kadar altın rezervi var? İşte detaylar...

TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kura hangi iller açıklandı?

TOKİ kura çekilişleri ülkenin gündeminde yer alıyor. Kuraya katılan isimler kendi illerinde yapılacak TOKİ sosyal konut çekilişlerini bekliyor. Peki TOKİ kura hangi iller açıklandı? İşte detaylar!

Ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez hangi ülkenin merkez bankasını örnek gösterdi? Tüm dünyaya ders verdi

Deneyimli ekonomist Mahfi Eğilmez, son yazısında Rusya Merkez Bankası'nı tüm dünyaya örnek göstererek, para politikalarını anlattı.

Yurt dışındaki mirasa Türk hukuku uygulanır mı?

Miras bırakan hangi ülkenin vatandaşı olursa olsun ve nerede vefat ederse etsin, gayrimenkullerinin (daire, arsa, tarla vb) miras yolu ile intikalinde gayrimenkulün bulunduğu ülkenin hukuku mu uygulanır?

2019'da en çok hangi ülkenin vatandaşı Türkiye'den ev aldı? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden elde ettiği bilgilere göre, 2019 senesinde konut satışları bir önceki yıla göre düşüş gösterdi. Ülke uyruklarına göre en çok konut satışının da Irak vatandaşlarına yapıldığı belirtildi...

Türkiye'den en çok konut alan ülkeler hangileri?

Türkiye'den yabancıların konut alma sayıları geçtiğimiz döneme göre büyük bir yükseliş kaydetti. Türkiye'den en çok konut alan ülkeler hangileri? Hangi ülkenin vatandaşları Türkiye'den konut almayı tercih ediyor? 

Gurbetçinin mirası nasıl alınır?

Vefat edenin, miras bırakan hangi ülkenin vatandaşı olursa olsun ve nerede vefat ederse etsin, gayrimenkullerinin miras yolu ile intikalinde gayrimenkulün bulunduğu ülkenin hukuku uygulanıyor.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekli?

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılar ile uygulama alanı dışındaki riskli yapıların maliklerine kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekli?

Hangi binalara DASK yapılmaz?

Zorunlu deprem sigortası olan DASK sigortası, meydana gelecek olası bir depremden sonra sağlıklı ve düzenli bir yaşama geçilme sürecinin daha hızlı olmasını amaçlıyor. Peki, hangi binalara DASK yapılmaz?

Kat irtifakı hangi aşamada kurulur?

İnşaat yapılacak veya yapılmakta olan arsa üzerinde sizin almayı düşündüğünüz dairenin hissesine düşen arsa tapusuna kat irtifakı deniyor. Kat irtifakı nasıl kurulur? Kat irtifakı hangi aşamada kurulur?

3. Havalimanı inşaatını hangi firmalar yapıyor?

3. Havalimanı’nı kim yapıyor? İstanbul 3. Havalimanı projesini kimler gerçekleştiriyor? İstanbul Yeni Havalimanı projesi 3. Havalimanı’nı hangi firmalar hayata geçirecek? İşte 3. Havalimanı’nı inşa edecek o firmalar…

2014 Dünya Kupası maçları Brezilya'da hangi stadlarda oynanacak?

Brezilya stadyumları, Dünya Kupası'na hazır mı? FIFA 2014 Dünya Kupası, Brezilya'daki hangi stadlarda oynanacak? TRT'den naklen canlı yayınlanacak Dünya Kupası karşılaşmaları, Brezilya'nın bu stadyumlarında gerçekleşecek...

diasa hangi ülkenin Haberi

diasa hangi ülkenin

İşte o açıklama;

"Türkiye'de Aralık 1999'da hizmet vermeye başlayan İspanyol menşeili indirim süpermarketi DIA, 2000'deki Sabancı ortaklığından itibaren Türkiye'de DiaSA adıyla hizmet vermektedir. İspanyol ve Türk ortaklığıyla kurulmuş olan DiaSA'nın Fransız markası olmakla yakından uzaktan hiçbir ilgisi ve alakası bulunmamaktadır.

Ayrıca bazı sosyal medya ve web sayfalarında DiaSAnın adı Dia Endi olarak anılmaktadır. Endi, 2006 yılında İspanyol indirim marketleri zinciri DIA ve Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından Sabancı Holding ortaklığıyla Türkiye'de hizmet veren DiaSA indirim marketlerinin çatısı altına geçmiştir. O tarihten sonra DiaSA, Endi markasını kendi içinde eritmiştir.

Bu nedenle sosyal medyada ve çeşitli web sitelerinde Fransız markası olduğu iddia edilen DiaSA için böyle bir durumun kesinlikle söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

...