29 / 04 / 2024

Dicle Elektrik bina açıklaması

Dicle Elektrik bina açıklaması

5 yıldır ödenmeyen borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Batman Beşeri Belediyesi, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

Şanlıurfa'daki inşaatlara mesafe uyarısı!

Dicle Elektrik,Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye ilçelerindeki inşaatlardaki yanlış uygulamalara dikkat çekti...

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Balıkesir'de döviz bozdurup ev alana elektrik, su, doğalgaz bedava!

Balıkesir’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin sahibi, daire satın almak üzere döviz bozduran vatandaşların evlerinin elektrik, su, doğal gaz, internet, tv, bina aidatı ücretlerini firma olarak karşılayacaklarını dile getirdi. 

Dicle Elektrik’in hizmet binası yıkıldı!

5 yıldır ödenmeyen borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Batman Beşeri Belediyesi, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

Bina içi elektroniğinin teknik şartnameye uygun olması gerekecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Elektrik İç Tesisleri Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği gereğince, bina içi elektroniğinin teknik şartnameye uygun olması gerekecek..

Orge Elektrik Taahhüt, akıllı çözümler üretiyor!

Akıllı ev ve bina kapsamındaki projelerine ağırlık veren Orge Elektrik CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevhan Gündüz, "Akıllı ev ve akıllı bina uygulamalarını şirketimizin geleceğinde ve büyümesinde önemli yer tutmasını öngörüyoruz." dedi.

Batman Gültepe ve Belde mahallelerinde elektrik hatları yer altına alınıyor!

Dicle EDAŞ, kentin hızla gelişen semtleri olan Gültepe ve Belde mahallelerinde toplam 10 kilometreyi bulan elektrik hattını yeraltına çekmek için çalışmalara start verdi.

Batman'da 250 köy aydınlatılıyor!

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), il merkezinin yanı sıra Batmana bağlı ilçe, köy ve mezralarda da aydınlatma çalışmasına devam ediyor. Bu çerçevede yılsonuna kadar 250 köy ve mezrada cadde sokakların aydınlatılmasını hedefleniyor.

Şanlıurfa’da altyapı çalışmaları hızlandı!

Yerel paydaşlarının yanı sıra mevcut şebeke ihtiyaçlarını dikkate alan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) Şanlıurfa İl Müdürlüğü, kentteki yatırımlarına hız verdi.

HEG Elektrik Mühendislik Bina Teknolojileri Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HEG Elektrik Mühendislik Bina Teknolojileri Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi 13 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Burhan Aslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Diyarbakır'da elektrik krizi çözüldü!

Dicle Elektrik Dağıtım (DEDAŞ), Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DİSKİ) arasındaki gerginlik sona erdi. Mahkeme de, elektrik kesintilerine karşı yürütmeyi durdurdu.

109 belediye susuz kalabilir!

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ), Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 6 ildeki 109 belediye ve çok sayıda köyün içme suyu elektrik borcunun 260 milyon liraya ulaştığını bildirdi.

DEDAŞ yatırımlara hız verecek!

2013 yılında bölge genelinde 93 milyon lira yatırım yapan Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), yıl sonuna kadar yatırım miktarını 230 milyon liraya yükseltmeyi hedefliyor.

Dicle Elektrik bina açıklaması Haberi

Dicle Elektrik bina açıklaması

5 yıldır borçlarını ödemeyen Batman Beşeri Belediyesi'nin elektrikleri kesildi. Elektirkleri kesilen belediye, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Dicle Elektrik konu ile ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, yıkım ve mühürleme nedeniyle enerji şirketi ekiplerinin "hizmet sunamaz" duruma geldiği için, şirketin ilçedeki faaliyetlerin geçici olarak durduğuna dikkat çekildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Daha önce mülkiyeti Beşiri Belediyesi’ne aitken 1996 yılında TEDAŞ’a devredilen ve halen Dicle Elektrik Dağıtım İlçe Şefliği olarak kullanılan hizmet binamız, herhangi bir tebligat yapılmadan kaçak olduğu gerekçesiyle belediye ekiplerince yıkılmıştır. Yıkıma neden olan su pompa istasyonlarının elektriklerinin borçları sebebiyle kesilmesidir. Pompa istasyonlarının elektrik borcunun ödenmesi için defalarca Belediye Başkanı ve diğer yetkililer ile görüşme yapmamıza rağmen sonuç alınamayınca,...