03 / 05 / 2024

Didim 24 Derslikli İmam Hatip Lisesi nerede

Didim 24 Derslikli İmam Hatip Lisesi nerede

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının projelendirdiği Didim 24 Derslikli İmam Hatip Lisesi ve Pansiyon inşaatı hızla yükseliyor.

TOKİ Van Erciş 24 derslikli okul ihalesi bugün!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a 24 derslikli okul ve 200 kişilik pansiyon!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Hakkari'de 24 derslikli okulun temeli atıldı!

Hakkari Bulak'ta 24 derslik okul için temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Hakkari Valisi ve Belediye Başkanvekili İdris Akbıyık da katıldı...

TOKİ'den Ordu'ya 24 derslikli okul!

Yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da 24 derslikli okul inşa edecek.

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul inşa edilecek!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alana hayata geçirilecek 24 derslikli 2 yeni okul için temel atma işlemleri en kıza zamanda başlayacak.

TOKİ Kütahya 24 derslikli okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya ili İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal işi ihalesini bugün saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Kütahya 24 derslikli okul ihalesi 14 Kasım'da!

Kütahya ili İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal işi ihalesi 14 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 24 derslikli okul!

Kütahya ili İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal işi ihalesi 14 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 24 derslikli kız meslek lisesi!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda da 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu inşa edecek.

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir merkezine otopark 24 derslikli 2 yeni okul inşa ettiklerini söyledi.

Didim 24 Derslikli İmam Hatip Lisesi nerede Haberi

Didim 24 Derslikli İmam Hatip Lisesi nerede

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının projelendirdiği Didim 24 Derslikli İmam Hatip Lisesi ve Pansiyon inşaatı hızla yükseliyor. 


2017 Yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanan okulun inşaatı geçtiğimiz Mart ayında başlanmış ve hızla devam eden inşaatta hem okulun hem de pansiyon binasının son katının tabla beton atma işlemleri bu hafta sonu bitiriliyor. 


Ankara firması olan Soylu Dekorasyon ve İnşaat Şirketinin yükleniciliğinde devam eden inşaatın 14 Nisan 2017 Cuma günü teslim edilmesi planlanıyor. 7 Milyon 659 bin TL ihale bedeliyle işi alan Soylu inşaat mühendisi Hüsnü Akşahin inşaatın hızla devam ettiğini Didim'de anlaştıkları bü' beton firmasmm kendilerine sağladığı kolaylıkla da inşaatı yükselttiklerini ve hafta sonunda adet okluğu üzere bayrağı son kata dikeceklerini belirtti. Firmalarmm daha önce de bir çok, taahhütlerinde işi...