03 / 05 / 2024

Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi yeniden mi planlanıyor

Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi yeniden mi planlanıyor

Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi Derneğince düzenlenen toplantıda sanayi sitesinin son durumu masa yatırıldı. Toplantıya Dernek Başkanı Mehmet Şahin, Dernek yönetim kurulu ve sanayi sitesi esnafları katıldı.

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

Japon Yeni 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor! Euro karşısında dibe çakıldı

Avrupa Merkez Bankası'nın 75 baz puan artışından sonra euro karşısında değer kaybeden Japon Yen'i 7 yıl aradan sonra bir ilk yaşıyor.

Son Dakika: Merkez Bankası'ndan 27 yılın en sert faiz artışı!

İngiltere Merkez Bankası politika faizini 50 baz puan artırarak yüzde 1,75'e yükseldi. Banka enflasyon beklentilerini de artırırken, yılın dördüncü çeyreğinde ülke ekonomisinin resesyona gireceğini tahmin etti.

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Kariye Camisi 75 yıl sonra ibadete açılacak!

Danıştay kararıyla ibadete açılmasının önündeki yasal engel Ayasofya’dan önce kalkan İstanbul’daki Kariye Camisi, 30 Ekim’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Cuma namazıyla 75 yıl sonra ibadete açılacak.

75 yıl sonra cami olarak açılan Fatih Kariye Camii Diyanet’e devredildi!

Kariye Müzesi’nin 75 yıl sonra cami olarak ibadete açılmasına ilişkin karar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan imzasıyla dünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Kariye Camisi yönetimi Diyanet’e devredildi.

Nag Yapı Manisa 75. Yıl projesinde son 5 konut!

Nag Yapı'nın Manisa Yunusemre 75. Yıl Mahallesi'nde hayata geçirdiği projedeki son 5 konutun satışı devam ediyor.

2023 yılı turizm stratejisinde hedef 75 milyon turist!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin 2023 yılı turizm stratejisini açıkladı. Bakan Ersoy hedeflenen turist sayısının 75 milyondan fazla, turizm gelirlerinin ise 65 milyar dolar olduğunu söyledi.

Atom bombasının simgesi olan bina 75 yıldır onarılmıyor! 

Japonya’nın Hiroşima şehrindeki üç katlı tuğla bina 1945 yılından bu zamana harabe olarak duruyor. UNESCO Dünya Mirası listesindeki bina 75 yıldır onarılmıyor. 

Bursa 75. Yıl Mahallesi Kreşi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, 75. Yıl Mahallesi Kreşi'nin inşaatını tamamladı.

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi inşaat ihalesi 6 Eylül'de!

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi için inşaat ihalesine hazırlanıyor. İhale 6 Eylül'de yapılacak...

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi'nin ihalesi 6 Eylül'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi'nin ihalesini 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

İstanbul'daki 8 OSB yıl sonunda taşınacak!

İstanbul'da yer alan 8 OSB yıl sonunda taşınacak. 60 bin işletmenin faaliyet gösterdiği OSB'lere 75 ile 200 bin TL arasında hibe destek verilecek.

Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi yeniden mi planlanıyor Haberi

Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi yeniden mi planlanıyor

Toplantıda Sanayi Sitesinin Planlanması noktasında kurumlardan görüş alınmaya başlandığı bilgisi verilirken, rayiç bedeli noktasında çalışmalarına başlandığını dile getirildi. Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi Derneğince düzenlenen toplantıda Sanayi Sitesinin son durumu masa yatırıldı. Didim Ticaret Odası Toplantı salonunda yapılan toplantıya Dernek Başkanı Mehmet Şahin, Dernek yönetim kurulu ve sanayi sitesi esnafları katıldı. Toplantıda konuşan Dernek Başkanı Mehmet Şahin Sanayi sitesini yoktan var ettiklerini belirterek “Kurumlardan buranın planlanması noktasında görüşle almaya başladık. Bununla ilgili Aydın Büyükşehir Belediyesine sunulacak görüş raporları için çalışmalarımız sürüyor. 11 ayır kurumdan görüş istendi. Süreç başladı. Şuan için sıkıntı yaşamıyoruz. Bunun dışında bizim sanayi sitesindeki yerimizle ilgili de rayiç değeri belirlenmesinde noktasında çalışmalara da başladık. Bu konuda sizlerin de bilgisi olması amacıyla toplantı düzenledik. AYDEM’de elektrik panolarını...