09 / 05 / 2024

didim akbük belediye başkanı deniz atabay

didim akbük belediye başkanı deniz atabay

Aydın Didim’ e bağlı Akbük mahallesinde dere yatağının atılan molozlarla doldurulduğu yönündeki bir şikayeti değerlendiren Belediye Başkanı Deniz Atabay, durumu yerinde inceledi; gerekli işlemleri başlattı...

Kon GYG Yapı imzası taşıyan Didim Kon Mirando’ya Dubai'den ödül

İstanbul merkezli Kon GYG Yapı’nın Didim Akbük’te inşa ettiği “Kon Mirando” projesi, küresel iş insanları kulübü LTB Club tarafından “en iyi karma yaşama projesi” ödülüne layık görüldü.

Kon Mirando Akbük ön talep topluyor! Yeni proje! 

Kon Mirando Akbük projesinde ön talep süreci başladı. Projede toplam 89 adet konut bulunuyor. Peki Kon Mirando Akbük'te konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Didim'de 8 taksitle satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü Aydın Didim Çamlık Mahallesi'nde bir adet gayrimenkulün satış ihalesini duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Didim Milli Emlak'tan 8.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum, Hisar, Akbük ve Çamlık mahallelerinde yer alan 6 arsayı 8 milyon 152 bin 965 TL'ye satıyor...

Eyüpsultan Belediyesi borçlarına karşılık belediye binasını devretti!

Eyüpsultan Belediyesi vadesi geçmiş vergi borçlarına karşılık tescilli eski belediye binasını hazineye devretti. Belediyenin 14 milyon 938 bin TL'lik vergi borcu silindi.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Akbük kıyısındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Aydın'ın Didim ilçesinin tatil beldesi Akbük bölgesinde, kıyılarda bulunan kaçak yapı ve eklentiler, belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Akbük Koyu'ndaki 10 projede yıkım başladı!

Muğla'nın Gökova Körfezi'nde bulunan dünyaca ünlü Akbük Koyu'nda, imara aykırı bölümleri tespit edilip kaldırılması istenen kafe ve konutların olduğu 10 projede yıkım çalışmalarına başlandı.

Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Menteşe Belediyesi, Akbük Koyu'nda yer alan ve idari yargı süreci tamamlanan kaçak yapıların yıkım çalışmalarına başladı...

didim akbük belediye başkanı deniz atabay Haberi

didim akbük belediye başkanı deniz atabay


Didim’e bağlı Akbük mahallesinde dere yatağının atılan molozlarla doldurulduğu yönündeki bir şikayeti değerlendiren Belediye Başkanı Deniz Atabay, durumu yerinde inceledi; gerekli işlemleri başlattı.


Didim’e bağlı Akbük Özburçak sitesinin içinde yer alan dere yatağının atılan molozlarla doldurulduğu yönündeki bir şikâyeti değerlendiren Belediye Başkanı Deniz Atabay, durumu yerinde inceledi. Şikayeti değerlendiren Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay durumu yerinde görmek üzere jet hızıyla bizzat Akbük’e geldi. İlgililerden bilgi aldı ve görevlilere gerekli talimatları vererek, idari işlem başlattı. Konu ile ilgili olarak bilgi veren Başkan Atabay, “Çevrenin korunması bizim en önde gelen görevdir. Çevre değerleri mutlaka korunacaktır. Bu olayda önemli olan vatandaşa cürufların döküleceği bir yer gösterilmemesidir. Durumu her yönüyle inceleyeceğiz ve gereğini mutlaka yapacağız. Bizim için önemli olan kamu yararıdır, yasal gerekliliklerdir” dedi.



Aydın...