27 / 04 / 2024

Didim Akbük'te dere yatağına doldurulan molozlar için işlem başlatıldı!

Didim Akbük'te dere yatağına doldurulan molozlar için işlem başlatıldı!

Aydın Didim’ e bağlı Akbük mahallesinde dere yatağının atılan molozlarla doldurulduğu yönündeki bir şikayeti değerlendiren Belediye Başkanı Deniz Atabay, durumu yerinde inceledi; gerekli işlemleri başlattı...




Didim’e bağlı Akbük mahallesinde dere yatağının atılan molozlarla doldurulduğu yönündeki bir şikayeti değerlendiren Belediye Başkanı Deniz Atabay, durumu yerinde inceledi; gerekli işlemleri başlattı.


Didim’e bağlı Akbük Özburçak sitesinin içinde yer alan dere yatağının atılan molozlarla doldurulduğu yönündeki bir şikâyeti değerlendiren Belediye Başkanı Deniz Atabay, durumu yerinde inceledi. Şikayeti değerlendiren Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay durumu yerinde görmek üzere jet hızıyla bizzat Akbük’e geldi. İlgililerden bilgi aldı ve görevlilere gerekli talimatları vererek, idari işlem başlattı. Konu ile ilgili olarak bilgi veren Başkan Atabay, “Çevrenin korunması bizim en önde gelen görevdir. Çevre değerleri mutlaka korunacaktır. Bu olayda önemli olan vatandaşa cürufların döküleceği bir yer gösterilmemesidir. Durumu her yönüyle inceleyeceğiz ve gereğini mutlaka yapacağız. Bizim için önemli olan kamu yararıdır, yasal gerekliliklerdir” dedi.



Aydın Life


Geri Dön