09 / 05 / 2024

didim akbük mahallesi dere yatağına doldurulan molozlar

didim akbük mahallesi dere yatağına doldurulan molozlar

Aydın Didim’ e bağlı Akbük mahallesinde dere yatağının atılan molozlarla doldurulduğu yönündeki bir şikayeti değerlendiren Belediye Başkanı Deniz Atabay, durumu yerinde inceledi; gerekli işlemleri başlattı...

Kon GYG Yapı imzası taşıyan Didim Kon Mirando’ya Dubai'den ödül

İstanbul merkezli Kon GYG Yapı’nın Didim Akbük’te inşa ettiği “Kon Mirando” projesi, küresel iş insanları kulübü LTB Club tarafından “en iyi karma yaşama projesi” ödülüne layık görüldü.

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

Kon Mirando Akbük ön talep topluyor! Yeni proje! 

Kon Mirando Akbük projesinde ön talep süreci başladı. Projede toplam 89 adet konut bulunuyor. Peki Kon Mirando Akbük'te konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Kartal Soğanlık Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 12637 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2022 tasdik tarihli plan notu itirazı askıya çıkarıldı.

Didim'de 8 taksitle satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü Aydın Didim Çamlık Mahallesi'nde bir adet gayrimenkulün satış ihalesini duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Kartal Soğanlık Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 10287 ada, 143 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, Toplu Konut Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi 1340 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Didim Milli Emlak'tan 8.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum, Hisar, Akbük ve Çamlık mahallelerinde yer alan 6 arsayı 8 milyon 152 bin 965 TL'ye satıyor...

didim akbük mahallesi dere yatağına doldurulan molozlar Haberi

didim akbük mahallesi dere yatağına doldurulan molozlar


Didim’e bağlı Akbük mahallesinde dere yatağının atılan molozlarla doldurulduğu yönündeki bir şikayeti değerlendiren Belediye Başkanı Deniz Atabay, durumu yerinde inceledi; gerekli işlemleri başlattı.


Didim’e bağlı Akbük Özburçak sitesinin içinde yer alan dere yatağının atılan molozlarla doldurulduğu yönündeki bir şikâyeti değerlendiren Belediye Başkanı Deniz Atabay, durumu yerinde inceledi. Şikayeti değerlendiren Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay durumu yerinde görmek üzere jet hızıyla bizzat Akbük’e geldi. İlgililerden bilgi aldı ve görevlilere gerekli talimatları vererek, idari işlem başlattı. Konu ile ilgili olarak bilgi veren Başkan Atabay, “Çevrenin korunması bizim en önde gelen görevdir. Çevre değerleri mutlaka korunacaktır. Bu olayda önemli olan vatandaşa cürufların döküleceği bir yer gösterilmemesidir. Durumu her yönüyle inceleyeceğiz ve gereğini mutlaka yapacağız. Bizim için önemli olan kamu yararıdır, yasal gerekliliklerdir” dedi.



Aydın...