02 / 05 / 2024

Didim arap ilgisi

Didim arap ilgisi

Tarihi zenginliği, doğal güzellikleri, iklim yapısı ve cazip konut fiyatlarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Didim, İngilizlerden sonra Arapların da tercihi oldu. Körfez menşeli yatırımcılar, ilçede son 6 ayda 500'e yakın villa tipi konut aldı.

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye'ye ilgisi tam gaz! Katar ve BAE vatandaşlarının gayrimenkul alımları katlandı!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu üyesi Orhan Sümer, Katar ve Arap Emirlikleri vatandaşlarının Türkiye’ye gayrimenkulde yoğun ilgisi olduğunu belirtti.

Arap yatırımcıların Sakarya'ya ilgisi yaz döneminde artıyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal konut satışları ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Akbal, “Yaz dönemi ile Sakarya’da Arap potansiyeli öne çıkıyor” dedi.

Arap yatırımcılardan Türk konutlarına büyük ilgi!

13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart tarihlerinde Hilton Convention Center'da düzenlenecek. Fuarda, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne son zamanlarda artan ilgisi ortaya çıkacak.

Arap yatırımcı gayrimenkul kuyruğuna girdi!

Türk-Yemen İş Konseyi Başkanı Muhammed Uğurcan Barman yaptığı açıklamada “Gayrimenkul sektörüne Arap yatırımcıların ilgisi her zamankinden fazla” dedi.

Arap yatırımcıların gayrimenkule ilgisi her zamankinden fazla!

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, Türk gayrimenkul sektörüne Arap yatırımcıların ilgisinin her zamankinden daha fazla yaşandığını söyledi...

Çambaşı Yaylası'na Arap yatırımcı ilgisi!

Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda kayak merkezinin açılmasının ardından Arap yatırımcılarında ilgili arttı. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, bir Arap yatırımcının yaylaya tatil köyü yapmak istediğini söyledi.

Arap yatırımcı ilgisi hız kesmiyor!

Küresel ekonomideki belirsizlik ve körfezdeki gerginlik, Arap yatırımcıların Türkiye ilgisini arttırıyor. 15 Temmuz ihanetine rağmen Türkiye’ye ilgisi devam eden Arap yatırımcılara önümüzdeki hafta Antalya'da buluşacak.

Arap turistler Doğu Karadeniz'de konut yatırımı yapıyor!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Arap turistlerin Doğu Karadeniz'e ilgisi sürüyor. Arap turistler yaklaşık 100 bin dolar ödeyip konut yatırımı yapıyor." dedi.

Aydın Didim'de Araplar'a 6 ayda 500 konut satıldı!

Didim'i 10 yıl önce keşfeden ve 15 bine yakın konut alarak ilçeye yerleşen İngilizler başka ülkelere kaçmaya başlarken, bu kez Arap turistler bölgeyi keşfetti. 6 ay içerisinde ilçeye gelen Araplar'dan 500 tanesi ev alarak yatırım yaptı.

Sapanca'ya Arap yatırımcıların ilgisi artıyor!

Sapanca'ya Arap yatırımcıların ilgisi her geçen gün artıyor. Siyo İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yörük Arapların Sapanca'ya yatırımlarının artacağı yönde yorumlarda bulundu

Araplar Didim'den ev almaya başladı!

İlçenin geçmişte çok sayıda İngiliz'in ev alarak yaşamını sürdürmesiyle adını duyurduğunu kaydeden Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun, son dönemde Arap ülkelerinden turistlerin de Didim'de ev almaya başladığını belirtti.

Suudi yatırımcıların Samsun'a ilgisi büyük!

istanbul 10.yıl Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesine Samsun'dan katılan Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek "Suudi yatırımcıların Samsun'a ilgisi büyük. Kente 2 milyar dolarlık yatırım hayal değil"dedi

Yalova'da satılık ev ilanları Arapça!

Yabancılara konut satışını düzenleyen yasanın ardından özellikle Arap kökenli vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yalova'da bolca Arapça satılık kiralık ilanları görmek hiç de şaşırtıcı değil.

Didim arap ilgisi Haberi

Didim arap ilgisi

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Didim'den ev alan yabancı yatırımcı profilinde son bir senede önemli değişim oldu. İngilizlerden sonra Arap turistler de ilçeden çok sayıda konut aldı.


İngilizler'in 2002 yılında denizi, kumu, doğası ve ucuz yaşamı ile fark ettiği Didim, son on yılda yabancıların akınına uğradı. Didim'e 2002 yılından beri büyük ilgi gösteren İngilizler, son bir yıldır konut satışlarını hızlandırırken boşluğu Araplar doldurdu. Didim’i 15 yıl önce keşfeden ve 7 bine yakın konut alarak ilçeye yerleşen İngilizler'in Ortadoğu'daki karışıklık ve terör olayları nedeniyle başka ülkelere kaçmaya başladığı, ancak bu kez de Arapların bölgede yoğunlaştığı, son altı ay içerisinde Suudi Arabistan, İran ve Katar uyruklu yabancıların 500’e yakın villa ve tripleks tipi ev satın aldığı öğrenildi. Arapların daha çok Didim'in Akbük...