29 / 04 / 2024

didim atlı safari turları

didim atlı safari turları

Aydın'ın Didim ilçesindeki atlı safari turları turistlerin yeni eğlencesi oldu. Her yıl dünyanın bir çok ülkesinden binlerce turisti ağırlayan Didim'de, "atlı safari" adı verilen atlı turlar büyük ilgi görüyor.

Didim'de otellerde verim arttırılması toplantısı gerçekleştirildi!

Didim Ticaret Odası, Didim Kaymakamlığı ve Didim Belediyesi işbirliği ve Küçük Oteller Derneği 'nin katkılarıyla ' Küçük Otellerde Verim Artırılması ' ile ilgili konulu toplantı gerçekleştirildi.

Didim Akbük Doğa Evleri iletişim bilgileri!

Aydın İl'i Didim İlçe'sinde yer alan Didim Akbük Doğa Evleri toplam 48 daireden oluşuyor. Proje toplam 5 bin 770 metrekare arsa alanında yükseliyor. Didim Akbük Doğa Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Didim Akbük Doğa Evleri satış ofisi!

Didim Akbük Doğa Evleri Aksoy İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 12 adet stüdyo daire, 36 adet dubleks bulunuyor. Didim Akbük Doğa Evleri satış ofisi adresleri haberimizde yer alıyor.

Didim Aksoy Konakları ödeme seçenekleri!

Aydın İl'i Didim İlçe'si Akbük bölgesinde yer alan Aksoy Konakları projesinde daireler 2 oda 1 salon dubleksler 90 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 95 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 130 metrekare alan olarak tasarlandı.

Didim Aksoy Konakları fiyatları!

Aksoy İnşaat tarafından hayata geçirilen Didim Aksoy Konakları toplam 180 adet daireden oluşuyor. Proje 30 blok şeklinde yükseliyor. Didim Aksoy Konakları fiyatları haberimizde yer alıyor.

Didim, EMİTT Fuarı'nda tanıtılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Didim, Dünya'nın 5'inci büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMİTT Fuarı'nda 63 metrekarelik alanda tanıtılacak. 22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Cenk Ünlü: Didim Belediyesi konut üretmesin, arsa tahsis etsin!

Cenk Ünlü, Didim Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında gündeme getirdiği gecekondu önleme bölgesi ıslah imar plan değişikliği hakkında açıklamalarda bulundu...

Özak GYO'dan Didim'deki gayrimenkule ait değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Didim Turizm Tahsisli Gayrimenkule ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten yapılan açıklama ve hazırlanan değerleme raporu şöyle...

2000 yılından bu yana Didim'de yabancılara 15 bin konut satıldı!

Yabancılara en fazla konut satışının gerçekleştirildiği kentlerden Aydın'a yerleşen yabancılar, ülkelerine de dönmek istemiyor. Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun '2000 yılından bu yana Didim'de yabancılara 15 bin konut satıldı' dedi.

Didim'de Hazine arazisi alanına tepki geldi!

Didim İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Ömer Vela, hazine arazilerinin usulsüz şekilde tarıma açılmasına tepki gösterdi. Vela, ''Didim'deki yetkililere düşen görev derhal bu talanlara son verdirmek'' dedi.

Didim'de inşaat mühendislerinden hazine arazisi alanına tepki!

Didim İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Ömer Vela, yaptığı açıklamada; "Herkesin rahatlıkla görebildiği bu arazi talanını devletin Didim'deki konuyla ilgili temsilcilerinin niye göremediğini sormamızda bir beis olmadığı kanısındayım" dedi

Didim feribot seferlerine Konsolos'tan destek geldi!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim ile Yunanistan'ın Kos ve Leros adası arasında yapılması planlanan Feribot seferleriyle ilgili Yunan Başkonsolosundan da destek aldıklarını belirti.

Tayyar Cengiz: Didim'in turizm çeşitliliğine ihtiyacı var!

Didim'de turizm sezonun 12 aya yaymak için eksikliklerin olduğunu belirten TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Tayyar Cengiz, Didim'deki yatmaların turizm sezonu süresinin uzatılması için taleplerinin olduğunu belirtti.

didim atlı safari turları Haberi

didim atlı safari turları


Aydın'ın Didim ilçesindeki atlı safari turları turistlerin yeni eğlencesi oldu. Her yıl dünyanın bir çok ülkesinden binlerce turisti ağırlayan Didim'de, "atlı safari" adı verilen atlı turlar büyük ilgi görüyor.


Kısa bir binicilik dersinin ardından deniz kıyısı ve patika yollarda devam eden turlar, turistler için farklı bir eğlence imkanı sunuyor. 3 saat süren safari turları başta İngiliz turistler olmak üzere İskoç, Rus, Arap ve Pakistanlılar büyük ilgi gösteriyor. 


Her sabah saat 10.00-13.00 ve 16.00-19.00 saatleri arasında yapılan turlar, Altınkum-İmbat Sitesi ve Mesut Tatil Köyü güzergahında gerçekleştiriliyor.


- Alternatif spor


Turu gerçekleştiren işletmeci Haydar Çaylak, turistlerin at üstünde doğanın tadını çıkardığını ifade etti.


Turistlerin yoğun ilgisinden çok memnun kaldıklarını ifade eden Çaylak, bu turlarla aynı zamanda alternatif spor imkanı sunduklarını kaydetti. Çaylak, turlar sayesinde turistlerin hem...