12 / 05 / 2024

Didim Hollanda Fuarında

Didim Hollanda Fuarında

Kısa adı DİTAB olan Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği, 13 - 18 Ocak arasında Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen 2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarında yerini aldı.

Çilek Mobilya, MOW Fuarı'nda!

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, katıldıkları MOW Fuarı'nda başta Almanya olmak üzere, Avusturya, Fransa, Hollanda, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Belçika gibi ülkelerden yoğun ilgi gördüklerini bildirdi.

Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'nda Çanakkale tanıtıldı!

Hollanda'daki Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı'nda Çanakkale standı ilgi gördü. Fuarda, Çanakkale için ayırılan alanda Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı anısına yapılan özel stant çalışması, tüm ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Didim 6'ncı kez Hollanda fuarında yerini aldı!

Kısa adı DİTAB olan Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği, 13 - 18 Ocak arasında Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen 2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarında yerini aldı.

Didim, EMİTT Fuarı'nda tanıtılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Didim, Dünya'nın 5'inci büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMİTT Fuarı'nda 63 metrekarelik alanda tanıtılacak. 22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Altın Emlak'ın Cultifes Fuarı'nda açtığı stand Hollandalılardan yoğun ilgi gördü!

Türkerin Avrupa'da en yoğun olduğu ülkelerden Hollanda'da Türkiye'ye olan ilgi arttı, ilk yurt dışı faaliyetlerine Hertogenbosch'da başlayan Altın Emlak'ın Cultifes Fuarı'nda açtığı standa yoğun ilgi oldu.

Ege Seramik Unicera Fuarı’nda büyük beğeni topladı!

Ege Seramik, 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında 26.kez düzenlenen Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ nda Spring Collection 2014 koleksiyonunu tanıttı. Ege Seramik Unicera Fuarı’nda büyük beğeni topladı...

Emlak sektörü Dubai IPS 2014 Fuarı'nda buluşacak!

2014'te iç pazardaki satışların daralacağını öngören gayrimenkul sektörü temsilcileri, yabancı yatırımcıyı yakalamak için sıcak satışın yapıldığı yurt dışı fuarlara yöneliyor. Emlak sektörü Dubai IPS 2014 Fuarı'nda buluşacak...

Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda!

1962’den günümüze kalitesi, şıklığı ve ödüllü tasarımları ile İtalyan tarzını banyolarda en iyi şekilde yansıtan markalardan Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda...

Kaleseramik UNICERA Fuarı'nda fark yarattı!

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ' nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan " Kale 360 " uygulaması ile fark yarattı...

Kilit pazarları Cemat Fuarı'nda bir araya gelecek!

İntralojistik endüstrisi ile şirketlerin global pazar ihtiyaçlarını ve de taleplerini karşılayan, kilit pazarlarda önde gelen ticaret platformu olan CEMAT Fuarı’ nda tek çatıda toplanacak.

Münih Uluslararası Turizm Fuarı'nda Olimpos tanıtıldı!

Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı'nda 'F.RE.E' (Freizeit, Reisen, Erholung), bu yıl Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı Olimpos tatil beldesinin tanıtımı da yer aldı.

Eczacıbaşı Yapı ürünleri UNICERA Fuarı'nda tanıtılacak!

Uluslararası UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı seramik, inşaat ve de yapı malzemeleri sektörünü bir araya getirmeye devam ediyor. Eczacıbaşı Yapı ürünleri UNICERA Fuarı' nda tanıtılacak...

Brüksel Turizm Fuarı'nda Türkiye standı yoğun ilgi gördü!

Brüksel Turizm Fuarı'nda Türkiye standı yoğun ilgi gördü. Bu yıl 56' ncısı yapılan ve Brüksel Expo' da düzenlenen Uluslararası Brüksel Turizm Fuarı ziyaretçilerin akınına uğradı...

Didim Hollanda Fuarında Haberi

Didim Hollanda Fuarında

Didim'in tanıtımı için fuarda Didim Turizm Altyapı ve Hizmet Birliği (DİTAB) Başkanı Sevinç Karataş, Didim Turizm Derneği Başkanı ve Palm Wings Beach Resort Genel Müdürü Ercüment Alkaner, Didim Kültür Mirasını Koruma Derneği Başkanı ve Medusa House Otel sahibi Mustafa Şentürk, Venosa Beach Resort Genel Müdürü Murat Üner, Mutlu Apart Otel sahibi Mustafa Mutlu, Auroom ve Majesty Tarhan Otel yetkilileri de yer aldı. 146 ülkeden aralarında tur operatörleri, oteller, seyahat acenteleri ve tanıtma bürolarının da bulunduğu 1650 firma tanıtım çalışması yaparken Türkiye, 800 metrekare büyüklüğündeki stantla fuarın en büyük 10 katılımcısı arasında yer aldı. Kültür Bakanlığı'nın Aydın standı içinde yer alan Didim standına ilgi oldukça yoğun oldu. 


Didim standını Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Haluk Dursun ile Muğla'nın Bodrum, Marmaris...